2777
2789
عنوان

جواب تیکه های خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 9155 بازدید | 33 پست
تو رو خدا عصابتو رو خانواده شوهرت خورد نکن پیرت میکنه فردا پس فردا همین ناراحتیا باعث مریضیت میشه ...

آخه زور داره باز یکی باشه ک خودش آدم درست وحسابی باشه یچیزی نه اینی که خودش پره مشکل و باگه

عزیزم هرچی بگی بدتر میکنه

پس اصن به خودت نگیر

اتفاقا بگو اره منم دیدم خیلی بده اینطور و یه لبخند بزن

یه صلوات برای حاجت هام بفرست☹💌یه حمد خانوادم و مهمون کن💚مرسی خیلی دوستتون دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور مواقع‌ پاتو بنداز رو پات با خونسردی میوه پوست بگیر بگو مامان جوون چیکارشون داری حرص اینو اونو ...

خخخ بااختلاف بهترین جواب بودش همین کارو میکنم عزیزم

خخخ بااختلاف بهترین جواب بودش همین کارو میکنم عزیزم

قربونت 

والا دیگه ی جوری حالیش کن ک ب تو مربوط نیست هرکی ی روشی برای زندگیش داره قرار نیست از تو الگو بگیرن‌ک 

شاید منظوری نداره

آخه خوده مادرشوهرم میگف فلانی رو هرچقد غیر مستقیم میگیم این کارو نکن بروخودش نمیاره از اونجا فهمیدم اینا کارشون اینه خیلی هم بدم اومد فقطم کارشون غیبت پشت این و اون 

قربونت  والا دیگه ی جوری حالیش کن ک ب تو مربوط نیست هرکی ی روشی برای زندگیش داره قرار نیست از ...

خداکنه کسی مث اون زندگی کنه پره حرصه وجودش فک کن اونسری یه مانتوی شیک خریده بودم درو باز کرد عوض اینکه جواب سلامو بده داشت سرتاپای منو نگاه میکرد بخدا به دوفته نکشید رف جفت همون لباسو کفشو خرید 

آخه زور داره باز یکی باشه ک خودش آدم درست وحسابی باشه یچیزی نه اینی که خودش پره مشکل و باگه

عزیزم خیلی از ادما اینجورن شما نمیتونی با همشون‌مبارزه کنی که

ولش کن حرص نخور هرکاری‌میخاد بزا بکنه

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
خداکنه کسی مث اون زندگی کنه پره حرصه وجودش فک کن اونسری یه مانتوی شیک خریده بودم درو باز کرد عوض این ...

عجب حسودیه 

مث مادرشوهر من تا دید من مانتو جین پوشیدم رفت اونم خرید اخه یکی نیست بگه اون ب سن تو نمیخوره ۵۰ سالته 

عجب حسودیه  مث مادرشوهر من تا دید من مانتو جین پوشیدم رفت اونم خرید اخه یکی نیست بگه اون ...

وای منم جین گرفته بودم بخدا همشون از دم رفتن خریدن دوتاخواهرشوهرا جاری اصلا ی وضعی بودا

مثلا من تازه عروسی کرده بودم به خواهر کوچیکش میگف اتاقتو مرتب کن شوهر کنی فحشت میدن من خودم دیدم که ...

عزیزم میدونم از این تاپیک خیلی وقته گذشته ولی خب پیشنهادی برات اینه که این سری بگو وای آبجی شمام که همش پشت اینو اون حرف میزنی.از خودت و خوبیات بگو برامون😂

یکی دوبار ببینه اهل غیبت نیستی خودشو جمع میکنه