سلام دختر من این حرکتو چند باری دیدم انجام میده مواقعی که ذوق زده میشه یا بازی بچه ها رو میبینه یه یه چیزیو که خیلی دوسداره نزدیکشمیبینه مثل اسباب بازیش..
نه بابا میخواد دندون در بیاره دردش داره زود عصبی میشه نگران نباش
☺
خدایا بی تو در هر جای این دنیا اسیر غربتم. دوستای قشنگم اگه شبا راحت خوابتون نمیبره و فکر دارین و آشفته این وقتی میرین تو رختخواب سه بار سوره ی توحید رو بخونید و بعد معجزش رو ببینید.❤❤❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الهی ، خدا حفظش کنه ، فقط تصور کردم یه بچه جلوم اینکار رو بکنه میخورمش 🤭😁
وقتی میخوای ازش عکس بگیری ، نگو لبخند بزن ، بگو :" دوست دارم " و ببین چقد لبخندش زیبا تر میشه !☺ من تو را لمس نمیکنم ، من تو را زیارت میکنم ، تو با خود بوی بهشت داری 🥰🧡 مرد من دوستت دارم 🤭🧿💍
وقتی میخوای ازش عکس بگیری ، نگو لبخند بزن ، بگو :" دوست دارم " و ببین چقد لبخندش زیبا تر میشه !☺ من تو را لمس نمیکنم ، من تو را زیارت میکنم ، تو با خود بوی بهشت داری 🥰🧡 مرد من دوستت دارم 🤭🧿💍