2777
2789
عنوان

عمل زیبایی واژن با بی‌حسی از کمر یا بیهوشی کامل؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5240 بازدید | 81 پست
اخه خاهر جان قبول کنیم ک اکثر قریب ب اتفاق ب این نقطه میرسن یا میرسونیمشون پس واقع بین باشیم بهت ...

ولی واقعا یکسری ها برای اشنایی با هم دوست میشن به علاوه من داشتم یه دوست پسر که یه انگشت هم بهم نزد 

گر نگه دار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جاااان؟ یعنی چی کی اونجا رو می بینه؟  خب متاهل ها پس چکار میکنن؟  عمل تنگی نشنیدی تاحالا ...

بی حسی میکنن

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
ولی واقعا یکسری ها برای اشنایی با هم دوست میشن به علاوه من داشتم یه دوست پسر که یه انگشت هم بهم نزد& ...

من ک نگفتم همشون

چرا ب خودت میگیری

گفتم اکثر قریب ب اتفاق

منم اولین برخوردم با جنس مخالف شوهرم بود و اصلا دوس پسر نداشتم ولی تو سطح جامعه داریم میبینیم

نه گلم، بعضیا مخصوصا بعد زایمان طبیعی انقدر پارگی شون زیاد هست که خودشون دیگه لذتی از رابطه نمیبرن ...

هووم ب مرورزمان گشادمیشه مرداون لذتونمیبره یاعمل میکنن یاباطب سنتی درسش میکنن