2777
2789
عنوان

عمل زیبایی واژن با بی‌حسی از کمر یا بیهوشی کامل؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5241 بازدید | 81 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست پسر با اونجا چیکار داره؟؟؟😑😶🙄😑😶🙄

شما خودت هم تو تاپیکات درباره زیبایی اندام سوال کردی، و گفتی نامزدت بخاطر خوشکلی یه نفر دیگه ولت کرده و خودشم گفته اون اندامش بهتر بوده 

پس لطفا یه مقدار تجدیدنظر کن

ببخشیدا دوس پسر دقیقا با کجا باید کار داشت باشه پس؟؟؟

چقدر منحرف هستی. 

واقعا دین و ایمان ندارین شما. 

دوست پسر مگه فقط برا رابطه اس؟؟؟؟.. 

شما  تا ابدالدهر در جهل هستید 

گر نگه دار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.  
شما خودت هم تو تاپیکات درباره زیبایی اندام سوال کردی، و گفتی نامزدت بخاطر خوشکلی یه نفر دیگه ولت کرد ...

من درباره اندام مثل سینه و کمر و.... سوال کردم نه درباره زیبایی واژن😶🙄

عزیزم سالهاست داره این عمل ها انجام میشه، من مد نکردم که خیلیا به هزار دلیل اون قسمت بدنشون مشکل دا ...

اخه مشکل فرق داره با زیبایی  

حالا اگه طرف بخاطر خودش انجام بده اشکال نداره ولی خیلیا فقط بخاطر نظر شوهرشون هر بلایی سرخودشون میارن

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔

من تجربشو نداشتم ولی فیلم عمل لابیارو دیدم امپول بیحسی زد مثل امپول بیحسی که برای کارای دندون میزنن. اول اطرافشو امپول بیحسی زد بعد عملو انجام داد حتی برای بیمار توضیح هم داد و نطرشم پرسید

پس هنوز به اون مرحله نرسیده بودی، وگرنه اونم برات سوال میشد 

خوشبحال تو که به اون مرحله رسیدی و اونجا رو هم دیدی! 

انگار مثلا افتخاره😑

اخه مشکل فرق داره با زیبایی   حالا اگه طرف بخاطر خودش انجام بده اشکال نداره ولی خیلیا فقط بخاط ...

نه گلم، بعضیا مخصوصا بعد زایمان طبیعی انقدر پارگی شون زیاد هست که خودشون دیگه لذتی از رابطه نمیبرن

این یه موضوع دوطرفه س

چقدر منحرف هستی.  واقعا دین و ایمان ندارین شما.  دوست پسر مگه فقط برا رابطه اس؟؟؟؟..&nbs ...

اخه خاهر جان قبول کنیم ک اکثر قریب ب اتفاق ب این نقطه میرسن یا میرسونیمشون

پس واقع بین باشیم بهتره