2777
2789

یه کوچولو صبرکنید الان عکسش رو میذارم

ممنون از کمک شما💕

ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فولیکول ریز داری

اگه رژیم غذاییتو رعایت کنی ورزش کنی یا شایدم وزنتو یه نمه بیاری پایین حل میشه رفع میشه

منم فولیکول داشتم

بقیه چیزا هم همش عادی و سالمه

روزهای سخت....ازت یه آدمه دیگه ایی میسازن😌مامان رادین کوچولو(سابق)
این یعنی شما سالم سالمی و ماشالله سه تا فولیکول داری که یکیش غالبه.از همین امشب بری اقدام برا باردار ...

واقعا🥺

ممنون که جواب دادید💕

فکر کنم قرص تحریک تخمکگداری مصرف کردین چون تعداد فولیکولاتون زیاده

فولیکول غالبتون ۲۰ پس تو اقدام باش که ظرف امروزو فردا آزاد می شه 

روز چند پریود هستین؟ ضخامت رحم یکم کمه شاید دکتر بهتون استرادیول بده

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)
فکر کنم قرص تحریک تخمکگداری مصرف کردین چون تعداد فولیکولاتون زیاده فولیکول غالبتون ۲۰ پس تو اقدام ب ...

بله عزیزم

متفورمین مصرف میکنم

این ماه که برای باردوم پریود شدم ودیروز تموم شد.

ممنون از کمک تون💕

دعاکنید این ماه جواب بگیرم💜

بله عزیزم متفورمین مصرف میکنم این ماه که برای باردوم پریود شدم ودیروز تموم شد. ممنون از کمک تون💕 ...

ان شاءا... عزیزم 

استرس نداشته باش و آروم باش و توکل به خدا داشته باش ان شاءالله این ماه میگیره فقط برای ضخامت رحمت یک دکتر برو عزیزم که اگه لازمه قرص یا آمپول بده

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)
بله🥺

چقد عالییییی.همین ماه اقدام کن که احتمالش بالاست.شایدم دوقلو بشه با اینهمه فولیکول.من خودم اقدام اولمه با یک فولیکول غالب ۲۴ اقدام کردم احتمال ۹۹درصد باردارم چون بیبی چکم دیروز مثبت شد.ولی خب منتظرم از موعدم بگذره برم از

خدایا شکرت بابت هدیه قشنگت😍😍😍
ان شاءا... عزیزم  استرس نداشته باش و آروم باش و توکل به خدا داشته باش ان شاءالله این ماه میگیر ...

ان‌شاءالله ممنون که دلگرمی دادی بهم بانو💕

این هفته وقت دکتر دارم.