2777
2789

اولش بگم تازه وارد نیستم کاربری مو خودم خواستم پاک کنن بنا به دلایلی

خب اصل ماجرا یه هفته پیش من به شدت مریض بودم گلاب به روتون استفراغ و اسهال شدید که داشتم میمردم خونه ما ویلاییه و یه طرف مادر شوهرمن یه طرف ما حیاط یکی هستیم ولی بقیه امکانات جدا بعد مادر شوهرم دید من مریضم اومد از بیرون پنجره گفت چیشده گفتم اینجوریم گفت کته با ماست و نعنا بخور خوب میشی و گفت ببرمت دکتر منم گفتم نه ممنون و رفت بماند که جونی تو بدنم نبود که بخوام چیزی واسع خودم درست کنم بعد .......

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

جاریم زنگ زد دید حال ندارم گفت چیشده گفتم اینجوری به پسرش گفت برام نوشابه اورد گفت این حالتو خوب میکنه دستش درد نکنه واقعا بهتر شدم اما جونی تو بدنم نبود خیلی گشنه  بودم مادرشوهرم تعارف هم نکرد برات ناهار درست کنم منم برام مهم نبود تا زد و دیروز شوهرمم دقیقا همون جوری مریض شد

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبحش که اومد بیدارم کرد گفت مریض  شدم بلند شدم چایی دم کردم اقا رفت پیش مادرش اونجا صبحانه خورد منم از اون هفته هنوز سرگیجه دارم و گلو درد منم از حرصم صبحانه نخوردم مادر شوهرم یه پاش خونه ما بود یه پاش خونه خودشون هی بهم دستور میداد این کارو بکن اون کارو نکن

بعدش بردنش دکتر براش غذا درست کرد منم خیلی عصبی بودم شوهرم که اومد سرش داد زدم غر زدم خوب منم دلم محبت میخواست  تنها بودم مادری هم نداشتم که بگم بیا خیلی دلم شکست بعدش شوهرم حالش خیلی بد بود گفت من میمیرم شوهر نکنی ها بزار سالم بشه بعد شوهر کن

خب  بهت گفته ببرمت دکتر    خودت گفتی ن ممنون دیگ چیکار کنه بنظرم  توقعت ال ...

از ترس کرونا و اینکه کار داشتن گفتم نه وگرنع در حال مرگ بودم میتونست برام غذا بیاره که😞

منم برگشتم گفتم یه ماه بعد مرگت به شوخی هاااا عروسی میکنم اونم ناراحت شد یهو گریه کرد بماند که بعدش از دلش در اوردم اما الان با خودم میگم اشتباه کردم هنوز از دستم دلخوره خب من حق نداشتم انتظار داشته  باشم؟؟؟

حق داشتی انتظار داشته باشی اما شوهرت چیکار کنه اخه چرا سر اون خالی کردی ؟ بدترین اشتباه ما خانما همینه از خونواده شوهر ناراحت میشیم زنذگی خودمونو خراب میکنیم

حق داشتی انتظار داشته باشی اما شوهرت چیکار کنه اخه چرا سر اون خالی کردی ؟ بدترین اشتباه ما خانما همی ...

وای اره خیلی دلم براش سوخت خودشم گفت میدونم از چی دلخوری ولی کاری از دستم برنمیاد 😔😔😔چقدر من سنگ دلم

از ترس کرونا و اینکه کار داشتن گفتم نه وگرنع در حال مرگ بودم میتونست برام غذا بیاره که😞

الان مادر شوهر ها  کلا  بد هستن بلاخره غذا می اورد ولی اونم فکر کنم  زیاد تو بهر تو نیس ولش کن  نوبت اونم میرسه

الان مادر شوهر ها  کلا  بد هستن بلاخره غذا می اورد ولی اونم فکر کنم  زیاد تو ب ...

کاش منم مامان داشتم تا از غریبه انتظار نداشته باشم💔😊