الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون نوزاد زير شش ماه بايد شير شب بخوره تا رشدش كامل بشه يكم كتاب مطالعه كنيد واسه تغذيه بچه
من بچه ندارم زیاد نمیدونم. ولی دکتر دوستمم بهش گفته بوده. بچه همون شب که شیر خورد خوابید اگه بیدار نشد تا ۶صبح بیدارش نکن. ۶بیدار کن شیر بده
ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه... دوران بزن در روگذشته؛بزنید، می خورید! (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌ تصورشم شیرینه 💓
ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه... دوران بزن در روگذشته؛بزنید، می خورید! (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌ تصورشم شیرینه 💓
حتما ماست گویفندی تاثیر داره ولی میگی دخترمم اینطوری بوده. میشه قد و وزنتو بگی؟ من وزنم کمه حس میکنم تو این قصیه مشکل پیدا کنم
نه عزیزم این طبق اخرین دستورالعمل وزارت بهداشته که توی گروههای مراقبین سلامت میفرستن . الان این درسته. ۲ سال بعد ممکنه دستور العمل جدید بیاد یه مقدار تغییرات توش انجام بشه .کلا از روی هوا حرف نزدم .مستند به استارتر نشون دادم
ان شاالله نصیبت بشه دهن بنده که سرویسه...اطلاعاتت درباره شیر پر چرب صحیح نیست زیاد شیر بعضیها ...
ممنون
شیر بعضیها کلا دوبار نمیشه؟ یعنی چی؟