2777
2789

تو تاپیکای قبلی قضیرو گفتم

دیدم انلاینه گفتم بزار با ایدی بهش پیام بدم هرچه باد بادا توروخدا الان جوابشو چی بدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید چطوری با ایدی پیام میدید؟

اول میری تو شمارش تو سروش یا تلگرام بعد میزنی حذف مخاطب و همون لحظه پیام میدی شمارت نمیفته

یا میتونی ایدیشو کپی کنی بعد شمارشو پاک کنی بعد پیام بدی شمارت نمیفته

خو خوبه دیگه اگ ظاهرش اوکی معلومه عاشقت شده با اخلاقشم آشنا میشی قصدش معلومه جدیه

اخه با یه نگاه خیلی مشکوکه و من خانوادم از هم پاشیده و تنها زندگی میکنم میترسم واقعا

ممنونم عزیزم  ولی متوجا نشدم چی گفتی امشب کلا خنگ شدم😓

ببین اول میری تو مخاطبین(تو سروش یا تلگرام)

رو پروفایل مخاطبی که میخوای با ایدی بهش پیام بدی میزنی

اون سه نقطه کنارش رو هم میزنی

بعد میزنی حذف مخاطب ولی از صفحه بیرون نمیای و میزنی رو اون شکلک اس ام اس و وارد چتش میشی و پیام میدی و شمارت نمیفته براش

طرف اسم منم نمیدونه تو یه نگاه اخه؟؟؟ تو تاپیک قبلیم قضیرو گفتم ببین

رفتم خوندم، به نظرم خواهرش  برای شماره میومد بهتر بود، ولی حالا که خودش اومده نمیشه گفت منظور بدی داشته یا نه. نمیشه قضاوت کرد... به نظرم دیگه بهش پیام نده ، اگه نیتش خیر باشه معلوم میشه