2777
2789
عنوان

بیبی چک بزنم یانههههه؟؟؟؟

88 بازدید | 10 پست

بچه ها من تنبلی دارم و درحال اقدامم برابارداری، پریم منظم نبود که اینماه دکتر برام مدروکسی پروژسترون تجویز کرد خوردم قبل از اونم ماه هایی که پشت سرهم یه مقدار منظم پری میشدم ۲۸ ۲۹ روزه بود سیکلم که براساس اون امروز باید پری بشم بنظرتون پری نشدم بیبی چک بزنم یاصبر کنم بیشتر بگذره از موعدم؟؟من تقریبا از یک هفته بعد تایم تخمکگذاریم درد سینه گرفتم و کمی زیر شکمم تیرمیکشید گاهی تخمدانام وامروز ک ۲۸سیکلم کمی سینم هنوز حساسه و زیرشکمم گاهی تیر میکشه ولی خیلی کمتر شده پهلوهام واستخون لگنم یجوری خستست انگار کار سنگین کردم وترشح سفید دارم ولی حس پریودی ندارم

خدایا شکرت🥰❤

اگه ازاقدامت۱۴روز گذشته بزن

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دقیقا همون روز که قرار بود پریود بشم بی بی زدم مثبت شد،علائم بعرداری خیلی شبیه علائم قبل از پریود ...

کی این علائم شروع میشه اخه برامن یک هفته بعد تایم تخمکگذاری شروع شد بعنی پنج روز قبل تایم پریودی شمامدروکسی استفاده نکردین؟نمیتونه از علایم قرص مدروکسی باشه درد سینه و...؟

خدایا شکرت🥰❤
دقیقا امروز روز چهاردهمه میترسم منفی باشه بخوره ذوقم

نترس گلم صب باادرار اولت بزن ایشالا هسی

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
کی این علائم شروع میشه اخه برامن یک هفته بعد تایم تخمکگذاری شروع شد بعنی پنج روز قبل تایم پریودی شما ...

به گمونم همون یک هفته اینا مونده بود به پری،نه من این قرص مصرف نکردم،دوقلو هم باردار بودم شاید به این خاطر بی بی چکم زود مثبت شد

مرسی عزیزم ایشالا شماهم بسلامتی فارغ بشید ونینیتون بیاد بغلتون⚘⚘

ممنون گل من

به گمونم همون یک هفته اینا مونده بود به پری،نه من این قرص مصرف نکردم،دوقلو هم باردار بودم شاید به ای ...

مرسی از پاسخگوییت عزیزم ایشالا بچه هاتون سالم باشن⚘⚘

خدایا شکرت🥰❤