2777
2789

مثلاً دوستش بهش زنگ میزنم میگه کجایی بهش میگه از خونه زدم بیرون درحالیکه از درهال زد بیرون! بهش گفتم چرا دروغ میگی گفت آره خب زدم بیرون دیگه مگه این خونه نیس زدم بیرون! میخاد به دوستش بگه که کامل از خونه زده بیرون ولی چون نمیخاد دروغ بگه کلک می‌زنه نه فقط در این مورد یا ازین قبیل حرفا ،آدم دروغگویی هم نیس که بگم دروغ میگه فلانه کلک می‌کنه

بیار مجبور بود یکی دروغ بگه پای مریضی یک نفر بود بعدش ۳ روز روزه گرف بخاطر قسم دروغ

الان حس میکنم بعضی وقتا که ازش دلخورم میاد معذرت خواهی یا سوءتفاهم رو از بین ببره قسم که میخوره حس می‌کنه الکی میگه من اینکه دروغ بگه مثلاً کلک میزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوما روانی عزیزم 😑❤️

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

برو فورا بستری شو

بخدا بیمار هستی ،تا بدحال تر نشدی درمان کن خودتو چند وقت دیگه وخیم تر میشی فکرمیکنی واقعا حق با خودته

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

برو فورا بستری شوبخدا بیمار هستی ،تا بدحال تر نشدی درمان کن خودتو چند وقت دیگه وخیم تر میشی فکرمیکنی ...

آخه واقعا کلک زدن هست خودش گف از ی آخوندی پرسیدم اینجوری میشه خود حرف رو نزد مثلاً شبیهش رو زد آخونده هم گفته اره میشه!

آخه واقعا کلک زدن هست خودش گف از ی آخوندی پرسیدم اینجوری میشه خود حرف رو نزد مثلاً شبیهش رو زد آخوند ...

چی میگی اخه

مگه فکرکردی طرف پیغمبره که نباید هیچ دروغی بگه

تا زندگیتو به شخم ندادی برو درمان شو

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

چی میگی اخهمگه فکرکردی طرف پیغمبره که نباید هیچ دروغی بگهتا زندگیتو به شخم ندادی برو درمان شو

یعنی شما با ی آدم دروغگو میتونی زیر ی سقف زندگی کنی مشکلی نداری؟ آدمی که راه ب راه دروغ بگه یا کلک بزنه؟

یعنی شما با ی آدم دروغگو میتونی زیر ی سقف زندگی کنی مشکلی نداری؟ آدمی که راه ب راه دروغ بگه یا کلک ب ...

اخه چیزایی تو تعریف میکنی خیلی پیش پا افتادست

این دروغای کوچیک کیو میکشه؟! 

مثلا طرف رفته خیانت کرده دروغ گفته؟ یه ملکی فروخته دروغکی گفته نفروختم ورشکستتون کرده باشه

دروغ به این چیزا میگن