- خواجه د ربیتهای ۵-۶-۷- به ترتیب فمراید ( من غلام مردمک چشم هستم که اگر سیاه و بی رحم است اما آنگاه که رنج خود را بیان میکنم قطره های فراوان اشک را جاری می کند )( محبوب ما در برابر هر چشمی نمایشی از زیبایی می دهد ولی هیچ کس این نازو غمزه را که من از وی می بینم نمی یابد )( اگ ریار بر قبر حافظ مانند نسیم سبک سیر گذری کند من از اشتیاق دیدارش در آن جای تنگ و تارک گور لباس مرگ را پاره می کنم ) خود تفسیر کنید
۲- ا زاین پس توجه کنید که در انتخاب دوست معیار لازم زندگی خانوادگی را مدنظ داشته باشید زیرا شما خانواده ای محترم و بافرهنگ می باشید پس باید با کسی دوست شوید که با بافت خانوادگی شما نزدیک باشد وغمخوار شما باشد پس از افیونی ها و فریبکاران دوری کنی
۳- نگران نباشید کارها اصلاح می شود امانیاز به صبرو شکیبایی دارد متاسفانه زمان از دست رفته ۱است ولی می توانید با تفکر ی جدید صاحب خلاقیتی جدید باشید پس نگران گذشته نباشید و به فکر حال و آینده باشید
۴- این نیت خوبست اما مقدماتش فراهم نمی باد پس ضروری می نماید که ابتدا ا فکر و اندیشه لوام آنرا فراهم سازید
۵- به زودی رد خواب پروازی بر فراز آسمان خواهید داشت نشانه آنست که شغل مهمی یا سود بازرگانی یا سلامت و بهبودی امل و یا قدرت کافی به دست خواهید آورد که بر شما مبارک باشد
۶- از مسافرخبرهایی می رسد و شما به مسافرتی مهم می روید مژده ای به شما می رسد بیمار فعلاً شفا نمی یابد ولی خریدو فروش خوبست