2777
2789
عنوان

بیاین براتون..

676 بازدید | 64 پست

فال بگیرم 

از نت و فال حافظ هست 

پنج تا صلوات بفرستین سوره حمد و خلوص نیت بخونین به شهدای اسلام صلوات بفرستین و خلوص قلب نیت کنین🤩

برا خودمم ی صلوات بفرستین ب عشقم برسم و خوشبخت شم:)🌱💙

قبلش بگین ک شماره غزلشو میخواین یا تفسیرشو :)🌼

جهت.سرگرمی:#  

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

من 

تفسیر

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

۵ تا صلوات فرستادم. شما هم به همین نیت برام بفرستین لطفا...

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤

من

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
تفسیرشو عزیزم

-   خواجه در بیت های اول و پنجم و دهم به ترتیب فرماید ( ماه به فوغ چهره تونیست و رد پیش روی تو گل جلوه گیاهی هم ندارد ) ( نمی دانم که آه سینه سوز من با چهره درخشان تو چه خوهد کرد بدان که آینه قدرت پایداری درمقابل آه را ندارد و تیره و کدر م یشود پس از دود دلم پرهیز کن ) ( ای بت من اگر حافظ تورا بپرستد و به تو سجده کند جای خرده گیری نمی باشد زیرا به سبب عشق از دین برگشته و جز معشوق معبودی نمی بیند پس گناهی بر او نیست ) تو خود حدیث مفصل بخوان از این سه معنی
۲-   چنان به فکر این نیت هستی که چشم عقل و خرد خود را بسته ای بطوری که فریب دادن جنابعالی د راین موقعیت بسیار سهل و آسان است وا وازهمین موقعیت بخوبی بهره می گیرد درحالی که اصالت خانوادگی به مشا حکممی کند با دوراندیشی بیشتری عمل کنید و بهانه به دست او ندهید پس جدا ً از شتاب و عجله پرهیز کنید و با شخصی آگاه و عالم در این باره مشورت کنید که به صلاح شما می باشد زیرا راه طولانی و رقیبان زیادی دارید
۳-   ویژگی روحی جنابعالی عبارتست از ناآگاه به امور در مواقعی خوش بیان خوش بین بد پیله صلح جو با سلیقه شیک پوش مطلع ثابت قدم سخاوتمند اهل حاشا شوخ و بامزه خودبین زرنگ انتقام جو دلربا
۴-   این نیت را با سیاست و حوصله می توانید عمللی سازید مسافر حالش خوبست قدری ا زشما رنجیده پدر و ماد را محبت کنید نذر خود را ادا کنید و سوره مبارکه الرعد را با معنی و حضور قلب بخوانید که گشایش حاصل م یوشد
۵-   خواجه در بیت های ۲-۳-۴- به ترتیب فرماید : ( منزل جان و روح من گوشه ابروی توست و به گوشه ای بهتر ا زاین هیچ پادشاهی مالک نیست ) ( آن چشم آدم کش و دل سیاه را که توداری به طرف هیچ آشنایی نگاه نم یکند ) ( ای اسیر میخانه قدحی بزرگ که مملو از شراب باشد بده تا به شادی شیخی که صاحب خانقاه نیست بیاشامم ) خود تفسیر کنید .
منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
من تفسیرشو مرسی

-   خواجه د ربیتهای ۵-۶-۷- به ترتیب فمراید ( من غلام مردمک چشم هستم که اگر سیاه و بی رحم است اما آنگاه که رنج خود را بیان میکنم قطره های فراوان اشک را جاری می کند )( محبوب ما در برابر هر چشمی نمایشی از زیبایی می دهد ولی هیچ کس این نازو غمزه را که من از وی می بینم نمی یابد )( اگ ریار بر قبر حافظ مانند نسیم سبک سیر گذری کند من از اشتیاق دیدارش در آن جای تنگ و تارک گور لباس مرگ را پاره می کنم ) خود تفسیر کنید
۲-   ا زاین پس توجه کنید که در انتخاب دوست معیار لازم زندگی خانوادگی را مدنظ داشته باشید زیرا شما خانواده ای محترم و بافرهنگ می باشید پس باید با کسی دوست شوید که با بافت خانوادگی شما نزدیک باشد وغمخوار شما باشد پس از افیونی ها و فریبکاران دوری کنی
۳-   نگران نباشید کارها اصلاح می شود امانیاز به صبرو شکیبایی دارد متاسفانه زمان از دست رفته ۱است ولی می توانید با تفکر ی جدید صاحب خلاقیتی جدید باشید پس نگران گذشته نباشید و به فکر حال و آینده باشید
۴-   این نیت خوبست اما مقدماتش فراهم نمی باد پس ضروری می نماید که ابتدا ا فکر و اندیشه لوام آنرا فراهم سازید
۵-   به زودی رد خواب پروازی بر فراز آسمان خواهید داشت نشانه آنست که شغل مهمی یا سود بازرگانی یا سلامت و بهبودی امل و یا قدرت کافی به دست خواهید آورد که بر شما مبارک باشد
۶-   از مسافرخبرهایی می رسد و شما به مسافرتی مهم می روید مژده ای به شما می رسد بیمار فعلاً شفا  نمی یابد ولی خریدو فروش خوبست
من

عزیزم تفسیر یا شماره غزل؟