2777
2789
عنوان

توروخدااااااا کمککککک دخترم سرفه هاش بند نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 71 پست

من یه مدت سوزش داشتم به شدت مامانم تخم مرغ با چایی میداد بهتر میشدم یه چیزی هم از عطاری گرفت ک تخم شربتی و خاکشیر اینا قاطی بود 

چگونه اقایون رو دیوانه کنیم؟ نیازی نیست کاری انجام بدین،خودشون روانین، اگه میتونین برای سلامتیشون دعاکنین...😀😂😈 اگر شوهرت خیلے غر میزنه باهاش دعوا نڪن، بغلش ڪن...بغلش ڪن ببرش دم پنجره بندازش پایین😐😂تنها کسایی که فهمیدن شوهر به هیچ دردی نمیخوره عنکبوتای ماده هستن که بعد از جفت گیری عنکوبتای نر رو میخورن دمشون گرم 😂
یکی دوسال متوالی دخترمن اینطوری شد حساسیته

دکتر دیشبم گفت حساسیته پس چرا با سیتریزین خوب نشد

خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی جان یکی دوسال همین موقع هادخترمنم همیشه شکلی سرفه میکرد.روزهاکم بودولی شب هاموقع خواب جوری سرفه میکرد ک انگارداشت خفه میشد.دکترش گفت حساسیته بجزسیتریزین هم دوتااسپری بهش داد ک بعد۲سال خوب شد.خداروشکرامسال اصلاسرفه نکرده

شربت پروسپان کاملا گیاهی هست ، اگر فقط سرفه داره خیلی عالیه

اره فقط سرفه است

خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم
به دونه بریزید تو آبجوش بزارید بمونه حالت ژله ای میشه خیلی خوبه  زرده تخم مرغم با نمک (خام)عال ...

فدای محبتت

دکتر دیشبم گفت حساسیته پس چرا با سیتریزین خوب نشد

من بعضی وقت ها ی ذره روغن جامد میمالیدم به قفسه سینه ش و روشو با ی چیزمثل روسری میپوشوندم ک به اصطلاح نرم بشه ک یکم بهبودش میداد

تست داد...؟ خدایی نکرده کرونا نباشه...

ن تست نداده دوس ندارم بهش استرس وارد بشه

ممنون عزیزم حتما اینم امتحان میکنم.سرفه هاشم خیلی خشکه

من اینو به بچم دادم خوب بود آخرشبا بهش بده صبح 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

من بعضی وقت ها ی ذره روغن جامد میمالیدم به قفسه سینه ش و روشو با ی چیزمثل روسری میپوشوندم ک به اصطلا ...

تاثیری هم داشت

از ریه هاش حتما عکس بگیرید خیالتون راحت بشه ۰  برای سرفه شربت زادیتن هم خوبه معمولا یه اسپری هم دکترپسرم برای سرفه هاش میداد اسمش سالباتامول بود اونم میزدم سرفه هاش کم میشد هر ۴ ساعت دوپاف میزدم براش حساسیت تنفسی داشت

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
اسی جان یکی دوسال همین موقع هادخترمنم همیشه شکلی سرفه میکرد.روزهاکم بودولی شب هاموقع خواب جوری سرفه ...

خداروشکر که خوب شدن.ان شالله دخترمنم‌زودتر خوب بشه وقتی سرفه میکنه خیلی غصه میخورم

خداروشکر که خوب شدن.ان شالله دخترمنم‌زودتر خوب بشه وقتی سرفه میکنه خیلی غصه میخورم

مثل من.من ک تاصبح ک سرفه هاش آروم نمیشداصلاخوابم نمیبرد هی کلافه میشدم عصبی میشد

انشاءا...زودخوب میشع