2777
2789
عنوان

خواهرم

128 بازدید | 6 پست

سلام بچه ه خوبین

خواهر من ۱۶سالشه.تو مدرسه خیلی صمیمی نیست با بقیه.گاهی حرف میزنن.یکی دوتا دوست صمیمی داشت که خب انگار چون یه ذره بداخلاقی کرده رتبطه شون کم شده.سه چهارسالی هست بجز مدرسه اصلا از خونه  بیرون نمیره.البته دوسه باری باهم رفتیم خرید.ولی از بیرون رفتن خوشش نمیاد

البته بیخیال بودن پدر و مادرم هم یه ذره مول توجیبی به این نمیدن بی تاثیر نیست.ازاینکه تو خیابون مردم بهش نگاه میکنن خیلی بدش میاد.مثل بچگیای خودمه.و ظاهرا فسردگی داره

من همش بخاطرش ناراحتم و عذاب وجدان دارم

شما مورد مشابهی نداشتین بین آشناها؟

البته ما رابطه مون خوبه.ولی خب همش افسرده ست وبشینی پای حرفش از زندگی ناراضیه.چون تووجودش بچگیای خودمو میبینم بیشتر ناراحت میشم.وقتزم حرف روانشناس پیش میکشم  اصلا قبول نمیکنه.نمیدونم چیکار باید براش بکنم

بنطرم تو این سن بهتره یکم تنهایی داشته باشه

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستش و بگیر ببرش کافه،شهر بازی و... براش لباس هایی که خودش دوس داره و بگیرید،شاید به خاطر ظاهرش دوس نداره بره و به پدر و مادرت بگو ثبت نامش کنن کلاس مورد علاقش

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           

همیشه کنارش باش ببرش تو جمع حتی اگ از اجتماع دوری میکنع 

خرید پارک کم کم راهشو پیدا میکنع

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
دستش و بگیر ببرش کافه،شهر بازی و... براش لباس هایی که خودش دوس داره و بگیرید،شاید به خاطر ظاهرش دوس ...

اصلا قبول نمیکنه کلاس ثبت نامش‌کنی.خرید کردنو دوس داره ولی دوس داره به اندازه ی کافی مول داشته باشیم با خیال راحت خرید کنه نه استرس اینکه پول کم بیاد.وماهم وعض مالی خوبی واسه این خریدا نداریم

اصلا قبول نمیکنه کلاس ثبت نامش‌کنی.خرید کردنو دوس داره ولی دوس داره به اندازه ی کافی مول داشته باشیم ...

شاید چون خجالت میکشه نمی خواد بره کلاس،با هم برید مثلا زبان ثبت نام کنید دو تایی باهم برید و بهش پول بدید تا خودش جمع کنه و با پولای خودش بره خرید،چه خواهر خوبی هستی شما🥰

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯