2777
2789
عنوان

روز ده انتقالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 37 پست
حستو درک می کنم منم ای وی کردم نگران نباش تازه اگر باردار هم باشی فعلا علامتی نخواهی داشت روز 14 بای ...

خیلی این دو هفته انتظار وحشتناکه ....شما چطوری بودی و جوابتون چ شد و کدوم دکتر بودین

خدایا مرسی ک هوامو داری پسرم   هامینمو ب سلامت بغل کنم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حستو درک می کنم منم ای وی کردم نگران نباش تازه اگر باردار هم باشی فعلا علامتی نخواهی داشت روز 14 بای ...

عین دیوونه ها رفتم صب بی بی گذاشتم منفی شد حالم خراب شد

به دل یه نذری بگیر و به خدا بگو خدایا من بهت اعتماد دارم اگر مصلحتمه بچه ها ر واسم نگه دار خیلی با خ ...

اره نذر کردم 

الان استراحت داره بعد انتقال؟منم ان شالله قراره انجام بدم قبل پانکچر ال دی میدن چند دوره؟میکرو کردید یا آی وی اف؟مرکز دولتی یا خصوصی؟چند تا تخمک کشیدن چند تاش جنین شد؟هزینه همش چنذ شد؟همسرتونم مشکل داشت؟😔ببخشید سوال میکنم☹️

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
ان شاءالله بارداری علائم داری؟ من ۵ روزه هاش سی جی زدم و طبیعی اقدام کردم همش درد پریودی دادم نمید ...

ان شالله همه منتظرا صاحب فرزند سالم وصالح بشن

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔

علایم مهم نیست عزیزم منم علامتی نداشتم ولی ب لطف خدا مثبت شد،منم هایپر شدم و سه تا جنین فریز انتقال دادم ک یکیش رو خدا بهم هدیه کرد،الهی ک دل شما و همه منتظرا شاد شه

الان استراحت داره بعد انتقال؟منم ان شالله قراره انجام بدم قبل پانکچر ال دی میدن چند دوره؟میکرو کردید ...

اره من ی کم قدم میزنم و فقط واسه دسشویی پا میشم و فرنگی استفاده میکنم بیمارستان خصوصی مادر یزد انجام دادم ۱۵ تا تخمک هفت تا جنین سه تا انتقال دادم ک اون چهار تای دیگه برنگشتن و الان جنین ندارم دیگه قبل از اینکه اقدام کنی کلا گرمی بخور موز و این چیزا ویتامین دی و مولتی ویتامین بخور روغن سیاهدونه دور شکمت بزن و بعد انتقال هم زیاد گرمی نخور الوئه ورا ب هیچ وجه نتور 

الان استراحت داره بعد انتقال؟منم ان شالله قراره انجام بدم قبل پانکچر ال دی میدن چند دوره؟میکرو کردید ...

مشکل کلا از همسرم بود خودم ک گفتن عالیه هما چیزم

ان شاءالله بارداری علائم داری؟ من ۵ روزه هاش سی جی زدم و طبیعی اقدام کردم همش درد پریودی دادم نمید ...

علایم خاصی ک نه هر از گاهی درد پریود خییییلی خفیف ک زود خوب شدم