2777
2789
عنوان

روز ده انتقالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 37 پست
الان استراحت داره بعد انتقال؟منم ان شالله قراره انجام بدم قبل پانکچر ال دی میدن چند دوره؟میکرو کردید ...

اره من ی کم قدم میزنم و فقط واسه دسشویی پا میشم و فرنگی استفاده میکنم بیمارستان خصوصی مادر یزد انجام دادم ۱۵ تا تخمک هفت تا جنین سه تا انتقال دادم ک اون چهار تای دیگه برنگشتن و الان جنین ندارم دیگه قبل از اینکه اقدام کنی کلا گرمی بخور موز و این چیزا ویتامین دی و مولتی ویتامین بخور روغن سیاهدونه دور شکمت بزن و بعد انتقال هم زیاد گرمی نخور الوئه ورا ب هیچ وجه نتور 

خدایا مرسی ک هوامو داری پسرم   هامینمو ب سلامت بغل کنم   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره من ی کم قدم میزنم و فقط واسه دسشویی پا میشم و فرنگی استفاده میکنم بیمارستان خصوصی مادر یزد انجام ...

منم مشکل از همسرمه خودم مشکلی نداشتم

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔