2777
2789

سلام.من دیروز تو سایت عضو شدم که سوالهای اقدام رو بپرسم. پس به کسایی که میان میگن میخای پر بازدید شی و بزار بیای بعد تاپیک بزن جوابی ندارم بدم. اینقد غرق افکار خودم هستم که وقتی واسه این چیزا ندارم که بخام بیام اینجا دیده شم.

من دو ماهه اقدامم. اصلا صبر و تحمل ندارم. امروزم با شوهرم بدجور بحثم شد. چون از وقتی اقدام کردم و نشده عصبی و افسرده شدم. میدونم خیلی زوده. اما نمیخام انتظار بکشم. ۳۲ سالمه. الانم ۱۰ روز مونده به موعدم، باز هم علایم پریودی لعنتی اومد. میدونم علایم پریودی و بارداری شبیه همن، اما نمیدونم چرا مطمعنم پریود میشم. لطفا اگه راهی هست سریعتر نتیجه بگیرم بهم بگین😞

عزیزم شما با این حجم از استرس و بی صبری انتظار نداشته باش به راحتی باردار شی اینا واسه بارداری سمه اول بهتره اول بسپاری به خدا و ازش بخوای بهترین زمان بهت بچه بده بعدم روخودت کار کنی ک اروم باشی تا انشالله نتیجه بگیری

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم فقط مشاورم کرد. گفت تا یه سال صبر کن. خب تا یه سال صبر کنم نشد چی. نمیشه واقعاا

یعنی قرص نداد?

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍

منم دقیقا مثل شمام.

ولی ماه دوم رفتم دکتر برام ازمایشهای قبل از بارداری نوشت.مشکلی نداشتم فقط ویتامین دی کم بود قرص داد و بدوفولیک هم که میخورم

این ماه سوممه این روزا تو اقدامم

به نظرم ازمایشهای قبل از بارداری رو انجام بده و شدیدا هم شوهرت رو تقویت کن ان شالله به زودی باردار میشی

منم به شدت دلم میخواد زودتر باردار بشم اونم پسر باشه😍

توکل به خدا

نمیدونم . خیلی برام سخته

کلا برای سن شما تا شیش ماه ک نشه بعد میری پیش دکتر ازمایش برای خودتو شوهرت مینویسه تا مشکلی هست برطرف شه اگ خیلی عجله داری الان برو بگو بنویسه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
منم دقیقا مثل شمام. ولی ماه دوم رفتم دکتر برام ازمایشهای قبل از بارداری نوشت.مشکلی نداشتم فقط ویتام ...

دوباره نوبت گرفتم یه دکتر خوب. ۱۳ مرداد وقت داده. ایشالا عزیزم. همچنین شما

کلا برای سن شما تا شیش ماه ک نشه بعد میری پیش دکتر ازمایش برای خودتو شوهرت مینویسه تا مشکلی هست برطر ...

همین کارو میخام بکنم. چون از ناراحتی چیزی ازم باقی نمیمونه