2777
2789
منم پوستم همیشه خارش داره رفتم داروخانه برام شامپو بدن و لوسیون بعد حموم داد آخه پوستم بعد حموم همیشه میسوزه تا دوروز
خداااااایا شکرت امام رضا ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی من صدای قلب دخترخوشکلم شنیدم ان شاالله سالم و صالح بیاد بغلم......... ان شاالله خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح بده . اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم ..اللهم عجل لولیک الفرج...التماس دعا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوست صورتم خشک میشه اما مرطوب کننده میزنم اما پوست بدنم یکسره خارش داره
خداااااایا شکرت امام رضا ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی من صدای قلب دخترخوشکلم شنیدم ان شاالله سالم و صالح بیاد بغلم......... ان شاالله خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح بده . اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم ..اللهم عجل لولیک الفرج...التماس دعا
فقط صابون گیلیسیرینه استفاده کنین . ترجیحن مارک اژه... بعد از حمام هم با وازلین بدنتون رو چرب کنین . منم اینجوری بودم خوب شدم
یک گوشه ازقلبم هست که همیشه فقط برای بابام باقی میمونه (دلم براش خیلی تنگ شده خیلی......)
اگرین جون خارش صورتت رو چجوری درمون کردی

ممکنه خارش صورت قارچ باشه بیماری سبوره منم دچارش شدم یکدفعه صورتم وحشتناک مثل کهیر ریخت بیرون و شروع به خارش کرد رفتم دکتر دارو داد خوب شدم

تورو خدا چیکار کردی ،،واسه منم الان چن روزه اینجوریه،،

به من دکتر قرص و کرم ساختنی داد چون قارچ بود  قرص ایتراکنازول داروی ساختنی هم ترکیب بتامتازون + کلوتریمازول بود +قرص کلماسبین برای خارش اما مثل اب رو اتیش بود در عرض 3 روز خوب شدم حتما برو دکتر پوست اگه تشخیص بدن با دارو زود کنترل میشه