2777
2789

نه که بی میل باشه ها، اتفاقا گرمه

اما هیچوقت مستقیما نمیگه. هی مثلا میبینم بحثو میخواد بکشونه یه سمتی یا یه کاری کنه بخواد شروع بکنه اما هر چقدر هم که درش بخواد مستقیما بیان نمیکنه.

چرا؟ جدی برام سواله علتش چیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ازش نمی پرسی اگه واقعا علتی رو پیدا نکردی یا مشخص نیس از رفتارش خب صحبت کردن که خیلی میتونه به ر ...

پرسیدم گفت من کلا تپ بحث رابطه درخواست نمیکنم. میگم خب علتش چیه میگه نمیدونم مدلم اینه

چرا ازش نمی پرسی اگه واقعا علتی رو پیدا نکردی یا مشخص نیس از رفتارش خب صحبت کردن که خیلی میتونه به ر ...

دقیقا بعضی بهم میگن چرا تایپک ها راجب موضوع های مطرح تو سایت نیست

میگم چون مشکلمو با شوهرم در میون میزاریم راجبش حرف میزنیم لازم نیست کسی دیگه بدونه

من یکماه و نیمه عقد کردم و پیش هم زندگی میکنیم شهورم فقط هفته اول گرم بود و الان 14 روزه رابطه نداشتیم ، به نظرم خیلی غیرعادیه ولی محبت کلامی و اینا داره، چرا به نظرت؟ جوری باهم انگار غریبه شدیم دست میزنه بهم خجالت میکشم منی که انقدر گرم بودم و چندبارهم خودم پیش قدم شدم یجورایی از زیرش دررفت 🥲