۱۳dream مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 522 عنوان خانومای اصفهانی لطفا تشریف بیارید 103 بازدید | 17 پست درمورد جلسه ی اول خواستگاری سوال داشتم ...جلسه ی اول دختر حتما باید چایی روبیاره؟؟ شیرینیک میارند رو باید به خودشونم تعارف کنیمیا دستش نزنیم؟ پیشاپیش ممنون از راهنماییاتون😘 1400/04/25 | 18:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلچهره۱۲۳۳۲۱ عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 8624 من چایی نبردم. شیرینی اوردن تعارفشون کردیم خودمونم شیرینی داشتیم
ایوا۲ عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 5683 اصفهانیا جلسه اول هیچی نمیبرند خاستگاری😂😂😂😂 شیرینی؟!! اصفهانه خواهر! اصفهان!!!😂😂😅😅
پرتکال عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 5957 شیرینی خودشونو نیارید خودتون شیرینی بخریدو اینکه بهتره عروس چایی ببره نبره هم مشکلی نیست تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
۱۳dream مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 522 من چایی نبردم. شیرینی اوردن تعارفشون کردیم خودمونم شیرینی داشتیم اخه بهم گفتن باید چایی ببرم نمیدونم والا استرسشم دارم نریزمشون😅برای شیرینی ما چیزی نخریدیم ولی موندیم ک باید باز کنیم شیرینیشون رو یا نه !
۱۳dream مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 522 اصفهانیا جلسه اول هیچی نمیبرند خاستگاری😂😂😂😂 شیرینی؟!! اصفهانه خواهر! اصفهان!!!😂😂😅😅 🤣🤣🤣دیگه احتمال دادم بیارند گفتم سوال کنم😂🤣
paytakht عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 4811 بعضی چه بی ادبن اتفاقا گل و شیرینی میارن برا خاستگاری به خودشون تعارف کنین چایی هم خیلی وقته دیگه عروس نمیاره لااقل اطراف من که اینطوره ❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
۱۳dream مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 522 شیرینی خودشونو نیارید خودتون شیرینی بخرید و اینکه بهتره عروس چایی ببره نبره هم مشکلی نیست شیرینی نخریدن مامان بابام زشتع یعنی؟؟😥
۱۳dream مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 522 بعضی چه بی ادبن اتفاقا گل و شیرینی میارن برا خاستگاری به خودشون تعارف کنین چایی هم خیلی وقته ... عع پس تعارف کنیم ...بعد کی ب نظرت وقتی چایی اوردم مامانمم شیرینی تعارفشون کنع؟؟ کی بهتره بیارم؟
فییوناا عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 14209 اخه بهم گفتن باید چایی ببرم نمیدونم والا استرسشم دارم نریزمشون😅 برای شیرینی ما چیزی نخریدیم ولی مو ... اگه شیرینی را دادن دستتون بردی اشپزخونه باز کن بچین داخل ظرف بیار ید چای را خودت فقط ببر ولی بعضی شهر ها یعنی اگه قبول کرده باشی شیرینی خاستگار را باز میکنی ولی ما باز کردیم شیرینی خودشون را
پرتکال عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 5957 شیرینی نخریدن مامان بابام زشتع یعنی؟؟😥 ن باباااا زشت چیمام رفتیم خاستگاری عروسمون شیرینی نذاشتن اصلنممشکلی نبودحالا ما استان فارسیا شیرینی خودشونو تعارف نمیکنیم معمولاولی مث اینکه اینرسم جاهای دیگه هست شمام تعارف کن چ اشکالی داره تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
paytakht عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 4811 عع پس تعارف کنیم ...بعد کی ب نظرت وقتی چایی اوردم مامانمم شیرینی تعارفشون کنع؟؟ کی بهتره بیار ... بعد چایی بچینین تو ظرف بیارین تعارف کنین ❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
1silverstar عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 186 اصفهانیا جلسه اول هیچی نمیبرند خاستگاری😂😂😂😂 شیرینی؟!! اصفهانه خواهر! اصفهان!!!😂😂😅😅 والامن شوهرم جنوبی بود،سه چهار تاجلسه اول نه گل اوردن نه شیرینی آنگاه که از دست دادن عادت میشود،بدست آوردن هم دیگر آرزو نیست
ایوا۲ عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 5683 والامن شوهرم جنوبی بود،سه چهار تاجلسه اول نه گل اوردن نه شیرینی اونام به اصفهانیا اقتدا کرده بودند😂😂😂😂😂