مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳 بد جورمحتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
اهام من فک میکردم فقط ی سری در هر مقطع میتونی از هزینه ای که دولت خرج میکنه، استفاده کرد... برا پیام نور و ازاد وشبانه مطمئن بودم که میشه دوباره دولتی خوند ولی برا روزانه فک کردم نمیشه دوتا لیسانس دولتی گرفت.
اره گلم میشه، فقط اگه دوبار دولتی بخونی و نصفه ول کنی و پشت هم انصراف داده باشی نمیتونی روزانه بخونی
اهام ممنونم، من فک میکردم فقط ی سری در هر مقطع میتونی از هزینه ای که دولت خرج میکنه، استفاده کرد... برا پیام نور و ازاد وشبانه مطمئن بودم که میشه دوباره دولتی خوند ولی برا روزانه فک کردم نمیشه دوتا لیسانس دولتی گرفت
الان تاپیک تو پربازدیدها استاترش کارشناسی و کارشناسی ارشد مهندسی داشتن ولی دوباره کنکور دادن و پزشکی دولتی قبول شدن... چون قفل بود نشد بپرسم که اون دو مقطع اول دولتی بودن یا نه... تو فکر رفتم دوباره کنکور بدم🙆♀️