2777
2789

یس

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره گلم میشه، فقط اگه دوبار دولتی بخونی و نصفه ول کنی و پشت هم انصراف داده باشی نمیتونی روزانه بخونی

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
یس

اهام من فک میکردم فقط ی سری  در هر مقطع میتونی از هزینه ای که دولت  خرج میکنه، استفاده کرد... برا پیام نور و ازاد وشبانه مطمئن بودم که میشه دوباره دولتی خوند ولی برا روزانه فک کردم نمیشه دوتا لیسانس دولتی  گرفت. 

اره گلم میشه، فقط اگه دوبار دولتی بخونی و نصفه ول کنی و پشت هم انصراف داده باشی نمیتونی روزانه بخونی

اهام ممنونم، من فک میکردم فقط ی سری  در هر مقطع میتونی از هزینه ای که دولت  خرج میکنه، استفاده کرد... برا پیام نور و ازاد وشبانه مطمئن بودم که میشه دوباره دولتی خوند ولی برا روزانه فک کردم نمیشه دوتا لیسانس دولتی  گرفت

الان تاپیک تو پربازدیدها استاترش کارشناسی و کارشناسی ارشد مهندسی داشتن ولی دوباره کنکور دادن و پزشکی  دولتی قبول شدن... چون قفل بود نشد بپرسم که اون دو مقطع اول دولتی بودن یا نه... تو فکر رفتم دوباره کنکور بدم🙆‍♀️

اهام ممنونم، من فک میکردم فقط ی سری  در هر مقطع میتونی از هزینه ای که دولت  خرج میکنه، است ...

آره گلم خواهش میکنم👍👍❤

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤