2777
2789
عنوان

برای خرید جهیزیه نظر بدین

128 بازدید | 9 پست

بچها من کلن گیج شدم نمیدونم مثلا برای سرویس پذیرایی بلور بخرم یا ازهمون سرویس آرکوپالم یا حالا چینیم استفاده کنم؟

بعد یه چیزی الان اینستا خیلی مد شده فنجون چای خوریا کوچیک چینی گل دار میذارن بعضیاشون یه پایه کوچیکم دارن بنظرتون هرکی اینارو میخره باید پیش دستی و اجیل خوری و بقیشم بخره یا میتونه بقیش بلور باشه؟تورو خدا خاهرانه کمکم کنید

سرویس چای خوری رو میتونی متفاوت بگیری 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

ببین یا چینیتو زیاد بگیر یا سرویس کریستالت و مثلا فنجون و پیش دستیشو۱۸نفره بگیر ،لیوان دسته دارم که چهاردست بگیر مهمونات زیاد شدن اونارو بیار 

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کلا سرویس پذیراییم لوازمه تو گنجم هست که طلاییه خیلی قشنگه 

چینیامم همه چی براش گرفتم فنجون و زیرفنجونی و پیش دست طلایی هستن 

چاقوهامم طلایی 

کلا جهازمو یدست گرفتم چند نوع نگرفتم خیلی شیکه کم دادم اما ب همونا پول زیاد دادم و شیک خریدم

ی سه تیکه بلورم ب اجبارم مامانم خریدم برا مهمون دم دستی ولی پیشدست اینا نخریدم کلا رو جهازم کریستال و اینا ندارم 

همه چیم چینیه از سر سرویسم

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 

کریستال رو بیشتر دکوری می‌چینن  تو بوفه بعدش شیرینی خوری، اجیل خوری، میوه خوری و شکلات خوریش رو بیشتر استفاده میکنن، بعضیا بستنی خوری هم استفاده میکنن.

من خودم ۱۰سال پیش جهاز خریدم ۱میلیون۵۰۰ شد بوفه ام خیلی کریستال داره که همه رو دکوری چیدم

آرکوپال رو دم دستی استفاده میکنن چیتی رو هم برای مهمون خب مشخصه که چینی باید سرویسش کامل باشه

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
کریستال رو بیشتر دکوری می‌چینن  تو بوفه بعدش شیرینی خوری، اجیل خوری، میوه خوری و شکلات خوریش رو ...

البته من نمکدونها و پیش دستیها و فنجونهامم کریستاله

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆