2777
2789
عنوان

یکی دو ساعت دیگه داره واسم خواستگار میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 9768 بازدید | 326 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا به نظرم دختری که تو تهران بوده خیلی سخته بره شهرستان برا زندگی ،باز بالعکس راحتتره من که قیدشو ...

اره واقن خیلی سخته، حالا مثلا شیراز اصفهان اینا باشه یه چیزی

عزیزم این چیزایی ک شماها میپرسین در اختیار خداست چطور باور میکنید یه نفری که حتی نمیدونه شما کی هست ...

من هیچ وقت تا حالا تو تاپیکای حس ششم نرفتم یبار یه نفر تو یه تاپیک دیگه گفت واسه سرگرمی‌ه بامزس 

همچنان بدم میومد از حس ششم ولی با خودم گفتم حتما طنزه روالش

تا اینکه امروز هر صفحه تاپیک شما رو که خوندم هی بیشتر دهنم تعجب باز شد و واقعا امان ازجهل!!! این مردم چطور التماس یه نفر میکنن واسه همچین پیش بینی هایی !!!ای خدا کی میخوان این ملت سر عقل بیان خدا میدونه😢🥺😣😣😣

آدم بعضی وقتها دوس داره راجع ب زندگیش و دغدغه هاش با یکی حرف بزنه.مثل شما ک الان دارین با بقیه راجع ب خاستگارتون حرف میزنین و نظر میخاین.اینم مثل همونه تقریبا ولی خب ب ی شکل دیگ.ما هم میدونیم ک ایشون علم غیب نداره ولی خب برای اینک ب ی شکلی از دغدغه هامون کم بشه ازش سوال میپرسیم.اونم جوابهای جالبی میده😉 همین گلم

من هیچ وقت تا حالا تو تاپیکای حس ششم نرفتم یبار یه نفر تو یه تاپیک دیگه گفت واسه سرگرمی‌ه بامزس  ...

همینان ک ب فالگیر و رمال پول میدن بعد میرن ادرار میکنن تو چایی شوهرشون تا شوهرشون محبتش بیشتر بشه

عزیزم هفت یا هشت ماه طول میکشه تا اینکه پارتنرتشمارو میبینه و بهتون پیشنهاد میده اقا غریبه هستن

عزیزم یعنی ازدواجم ۷ ، ۸ ماه دیگست ؟ 

من یه اقای غریبه رو میشناسم اسمش محمد ، اون اقایی ک میگی همین محمد هستش؟ 

عزیزم هفت یا هشت ماه طول میکشه تا اینکه پارتنرتشمارو میبینه و بهتون پیشنهاد میده اقا غریبه هستن

ببخشبد اینم میشه پاسخ بدید 🙏

مدیرم منو از کارم برکنار کرد دلیلشم نمیدونم درحالی ک اصلا کاری نکردم مبتونید حدس بزنید چرا برکنارم کرد ؟

دوباره ازم میخاد ب کارم برگردم ؟

کارجدید پیدامیکنم ک خوب باشه ؟

عزیزم یعنی ازدواجم ۷ ، ۸ ماه دیگست ؟  من یه اقای غریبه رو میشناسم اسمش محمد ، اون اقایی ک میگی ...

اسم مشخص نیست ولی حدودا هفت یت هشت ماه دیگها شما به طور کاملا اتفاقی اشنا میش و بعدش بهتون پیشنهاد میده