2777
2789
عنوان

یکی دو ساعت دیگه داره واسم خواستگار میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 9767 بازدید | 326 پست
وای نگوووووو توروخدا سکته میکنم

عزیز این نه دست منه نه شما خداست که تایین میکنه این بچه سالم بمونه شما یبار دیگه سقط هم داشتید بچه سه ماهه بوده اگه درست بگم واینکهاین بچه سالم بدنیا میاد و پاقدمش برکت داره

ببخشبد اینم میشه پاسخ بدید 🙏 مدیرم منو از کارم برکنار کرد دلیلشم نمیدونم درحالی ک اصلا کاری نکردم ...

گلم یکی از همکاراتون داخل کار جلوی پای شما سنگ انداخته و شما از کار بی کار شدین متاسفانه دیگه به کارتون برنمیگردینولی تا دوماه دیگه شغلی با درامد شش میلیون نیم پیدا میکنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جایی نبود اینو بگم ولی شانس گوه من باید تو ۲۲ اولین خاستگاری از طرف یه مرد دوزنه باشه برای برادر زادش آخ خدایااا آخه برادر زاده مرد دوزنه؟اونم مرد دوزنه بشه واسطه ازدواج من حوصله دعوا ندارم هرکس میخاد دعوا کنه ریپلای نکنه فقط در حد صحبت بود نه جلسه حضوری واینا که قبول نکردیم از وقتی شنیدم حالم خیلی خراب شده

جایی نبود اینو بگم ولی شانس گوه من باید تو ۲۲ اولین خاستگاری از طرف یه مرد دوزنه باشه برای برادر زاد ...

عیبی نداره عزیزم انقد مدلای مختلف میان خواستگاری

ناراحتی نداره که.

من یکی اومده بود خواستگاریم میگفت دختر قدبلند و امروزی میخواد

منم گفتم خب حتما قدبلند و خوشتیپه خودشم

بعد اومد دیدم کوتاه و بدتیپه

بعضیا اعتماد ب نفسشون زیادی بالاست

جایی نبود اینو بگم ولی شانس گوه من باید تو ۲۲ اولین خاستگاری از طرف یه مرد دوزنه باشه برای برادر زاد ...

یکی دیگه میخواست بیاد دوستم میگفت شمارتو بده خالم زنگ‌ بزنه بیاد خونتون اگه خوشش اومد بعد با پسرش بیاد

منم میگفتم تو اول عکس پسرخالتو نشون بده اگه من خوشم اومد بگم بیاین.

والا میخوام صدسال سیاه همچین پسر بچه ننه ای شوهرم نشه

بچه ها اومدن ولی پسره ۳۷ سالشه! من ۲۸ سالمه خیلی فاصله سنی زیاده. وضعش خوبه، یه مغازه و یه خونه ...

منم شوهرمم 8سال اختلاف سنی داریم، منم قدم بلنده، شوهرم با اینکه 5سانت از من بلند تره بازم من بلندتر دیده میشم، اون کوتاه تر، این مسائل فقط دو سال اول زندگی مهمه، ب این چیزا توجه نکن ب اخلاق رفتار و منشش توجه کن، فکر کن 14 سال دیگه بازنشست میشه، اول زندگی بی دغدغه ی حقوق بازنشستگی داری، وضعشم ک خوبه، ب نظرم باهاش ی مدت در ارتباط باش ببین اگه اخلاقش هم خوبه ردش نکن

شما هیچی قرار نیس بگی. باید گوش بدی ببینی ارزش ادامه دادن داره یا نداره. اگر سوالی پرسید کلی جواب میدی ولی بعیده. باید خیلی پررو باشه که اون بپرسه. معمولا شما گوش میدی اون شرایط خودشو میگه فعلا. اگه جلسات بعد در کار بود ... اونجا اون سوال میپرسه شمام صحبت میکنی. 

یه خانم مستقل و قوی 
منم شوهرمم 8سال اختلاف سنی داریم، منم قدم بلنده، شوهرم با اینکه 5سانت از من بلند تره بازم من بلندتر ...

پشت تلفن مامانش گفت خیالتون از بابت تهران راحت باشه

بعد تو خواستگاری پسره گفت نمیتونم هیچ قولی بدم امکان انتقالی وجود نداره، خب چرا وقتی میدونن شغلش اراکه اینجوری میگن.

من نمیتونم برم اراک ب هیچ عنوان، خودشونم میدونن ک نمیتونم.

حتی خودمم بذارم خونوادم نمیذارن برم با اینکه دوست دارن من با این ازدواج کنم

پشت تلفن مامانش گفت خیالتون از بابت تهران راحت باشه بعد تو خواستگاری پسره گفت نمیتونم هیچ قولی بدم ...

خب زندگی تو شهرستان کوچیک خیلی سخته، من خودم تو شهرستان زندگی میکنم، بازم خودت صلاح خودتو بیشتر و بهتر از همه میدونی عزیزم، واسه ازدواج نباید عجله کرد باید خوب فکر کنی و بد و خوب کنی تا ایشالا بهترین بهت قسمتت بشه

اسی به اون نون خامه ایی هایی که برات میارن فکر کن تا ریلکس شی     من نون خامه ایی دوس ...

شاید باورت نشه اما برا من یه خواستگار اومد سه جلسه اومدن دستشون کردن تو بینی شون اومدن دریغ از یه تخمه تلخ 😑😑