2777
2789
عنوان

دندانهای پسرم همه از ریشه خرابه

1860 بازدید | 19 پست

سلام .بچه ام دوساله ده ماه هس تموم دندانش خرابه بردم دکتر میگه باید بکشی الان بکشم بعد دندانش در بیاد بازتوی سن ۷سالگی میفته  ؟ خیلی نگرانم 

برای دوست داشتن وقت لازم است اما برای نفرت گاهی فقط یه حادثه یا یک ثانیه ام کافیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی باید مراقبت می کردی، شیر شب رو قطع می کردی و براش مسواک میزدی. از یکسالگی میتونستی براش با خمیردندان ۰ تا ۲ سال مسواک بزنی

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
علتش چیه؟ زیاد شیرینی میخوره؟

ن دیگه بهش شیر نمیدم کلا ازریشه خرابه 

برای دوست داشتن وقت لازم است اما برای نفرت گاهی فقط یه حادثه یا یک ثانیه ام کافیست 
چه طوری خراب شدن! شکلات زیاد میخوره؟ 

ن اصلا شکلات بهش نمیدم زمانی که درآمد دندانش همه از ریشه خرابه 

الان بکشی دیگه دندان شیری نداره تا ۶_۷ سالگی که دائمی هاش در بیان

یعنی الان بکشم تا ۶،۷ سالگی درنمیاد ؟ 

یعنی الان بکشم تا ۶،۷ سالگی درنمیاد ؟ 

نه. مگه چند بار دندون شیری خواهیم داشت؟ جای اونی که بکشی چیزی در نمیاد تا وقتی که دندونهای دائمی جاش در بیان

ن اصلا شکلات بهش نمیدم زمانی که درآمد دندانش همه از ریشه خرابه 

صد در صد از شیر شب پوسیده دیگه دندونش حالا ازین به بعد مرتب مسواکش کن لااقل چرکی نشن چون میگی همه دندوناش نمیشه که بکشن همه رو ..تا دندون دائمیش در بیاد

[QUOTE=199167772]صد در صد از شیر شب پوسیده دیگه دندونش حالا ازین به بعد مرتب مسواکش کن لااقل چرکی نشن چون میگی همه دن ...[/QUOTEتموم عکس دندانش 

یعنی چی ازشیر شب ،یعنی شبا نباید به بچه ها شیر داد ؟ میشه توضیح بدی 

قند شیر در طول شب روی دندونها قرار میگیره و باعث پوسیدگی میشه. بله باید شیر شب قطع بشه. من دخترم رو اولین ویزیت دندانپزشکیش که بردم ۱۳ ماهه بود گفت حتماً شیر شب باید قطع بشه. از همون زمان هم مسواک با خمیر دندان رو براش شروع کردم. قبلش مسواک انگشتی میزدم.‌

یعنی چی ازشیر شب ،یعنی شبا نباید به بچه ها شیر داد ؟ میشه توضیح بدی 

دقیقاً بعداز یه سالگی باید شیر شبو قطع کرد جون باعث پوسیدگی دندون میشه..البته اونهایی که بچشون دندونشون زود در میاد