2777
2789
عنوان

روز ششم انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 21135 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تعیین جنسیت کنی‌چقد هزینه بره؟ پی آر پی یعنی چی؟

نمیدونم عزیزم من چون برام مهم نبود تعیین جنسیت نپرسیدم

Prp هم یک روشی که شانس مثبت شدن و بیشتر میکنه

ازم خون گرفتن و بعد اینکه پلاسماشو جدا کردن تزریق کردن تو رحمم

💔
نمیدونم عزیزم من چون برام مهم نبود تعیین جنسیت نپرسیدم Prp هم یک روشی که شانس مثبت شدن و بیشتر میکن ...

ممنون که توضیح دادی

انشالله که به سلامتی زایمان کنی

خدایا🥰❤🥰منو با مهربونی بغل کن

سلام منم روز ۶ انتقال هستم اصلا نگران نباش منم گاهی دل درد و کمر درد شدید دارم گاهی هم اصلا هیچ دردی ندارم توکل بخدا 

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
سلام منم روز ۶ انتقال هستم اصلا نگران نباش منم گاهی دل درد و کمر درد شدید دارم گاهی هم اصلا هیچ دردی ...

عزیزم ان شالله خیره

روزا چقد دیر میگذره

سینه هات حساس شده؟

💔
عزیزم ان شالله خیره روزا چقد دیر میگذره سینه هات حساس شده؟

آره واقعا دیر میگذره انشاءالله که بخیر بگذره نه اصلا حساس نشده

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
سلام منم روز ۶ انتقال هستم اصلا نگران نباش منم گاهی دل درد و کمر درد شدید دارم گاهی هم اصلا هیچ دردی ...

اره منم شدید دلدرد پریودی و تیرکشیدن دارم روز ۶ انتقالم و توکل مردم به خدا ی بزرگ

اره منم شدید دلدرد پریودی و تیرکشیدن دارم روز ۶ انتقالم و توکل مردم به خدا ی بزرگ

انشاءالله نتیجه میگیری

خیلی سخته بهش فکر نکنم‌ تا الان زیاد استرس نداشتم و بیخیال بودم ولی علایمم کمرنگ شد از صبح خیلی نگ ...

سلام عزیزم ، منم دقیقا عین شماست شرایطم ، خواستم بدونم بسلامتی باردار شدی؟