2777
2789
عنوان

دوستان کیا شیر خر خوردن و چجوری خوردن لطفا زوتر بگین خیلی واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 18147 بازدید | 45 پست
عزیزم نباید با چیزی قاطی کنی.  اگر نمیخوره بهش شیر شتر بدید یا اینکه متقاعدش کنید يا بهش بگی ...

میخاستیم با اب میوه طبیعی قاطی کنیم بدیم بهش ک دیگه نمیدم مرسی عزیزم‌ک گفتی اخه خیلی بد دله نمیخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بهش نگین شیر الاغه.خیلی عالیه

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

من نخوردم ولی شنیدم مثل شیرای دیگه میخورن آداب خاصی نداره 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

الاغ حیوون مادست 

خر حیوون نر  

پس بگو شیر الاغ

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

[QUOTE=199197196]اصلا به بیمارکرونایی نباید شیرداد حالا از هرنوعی بدنش رو تبدیل می کنی به پلیت کشت ویروس[/QUOTEهمین دوغ خورد اینجوری شد یعنی تا دوغا خورد شرو کرد تب و لرز ولی خب میگن شیر خر خوبه