2777
2789

بچه ها لطفا تاپیکی ک برای تایپش کلی وقت گذاشتم رو پله پله و با دقت بخونید و جواب سوالاتتونو پیدا کنید🧐

چون خودم خیلی احتیاج به یه تاپیک جامع برای پاسخ سوالاتم داشتم ولی پیدا نکردم تصمیم گرفتم خودم این تاپیکِ راهنما رو برای بچه ها بذارم.پس شما هم با آپدیت مداوم،بالا نگهش دارید ک کمکی باشه برای مانکن های بعدی🤪🧚‍♀️

سلام بچه ها می خوام براتون از عمل جراحی چاقی که انجام دادم تجربه مو بگم چون مطمئنم این تاپیک به خیلیا کمک میکنه انتخاب درستی داشته باشند یا اگر عمل کردند راهشونو موفق‌تر ادامه بِدن

من یه دکتر خیلی خوب میشناسم 

دکتر محسن میر حسینی یکی از جراح های حرفه ای هستن

اسمشون رو سرچ کنید جزو جراح های برتر و متخصص جراحی اسلیو و بای پس معده و جراحی های چاقی تهران هستن

این شماره تماسشون : 09384609212 

باهاشون تماس بگیرید راهنماییتون میکنن

اینم آدرس سایتشون که در مورد جراحی ها اطلاعات کامل دادن

https://fitteb.com/

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دو سال پیش جراحی اسلیو انجام دادم با دکتر مهدی هاشم آقایی حدود 40 کیلو وزن کم کردم خداروشکر هیچ عوارضی هم نداشتم فقط یه سری مکمل دکتر بهم دادن که واقعا موثر بود
به نظرم اگر زمانی تصمیم به جراحی دارید با وسواس خاصی در مورد دکترتون تحقیق کنی چون خیلی به مهارت و تجربشون بستگی داره
دکتر مهدی هاشم جزو 10 تا جراح برتر تهران هستن و بیش از 7000 عمل موفق در این زمینه داشتن ، در بیمارستان فوق تخصصی همراه با کادر بسیار مجرب عمل میکنن و نکته بسیار مثبت در موردشون اینکه با تمام بیمه ها قرار داد دارن که برای مدیریت هزینه خیلی کمک محسوب میشه
آدرس:
بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)،بلوک ۳،واحد پنجم تلفن:   ۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰3
این پیج اینستاشون هم شماره هم نمونه کاراشون داخلش

بچه‌هایی که bmi بالای ۴۰ دارین حتماً اقدام به این عمل بکنیم چون هم بیمه بخش زیادی از پول شما رو بهتون برمیگردونه چه تامین اجتماعی چه تکمیلی همین که رژیم گرفتن و ورزش کردن در وزن های بالا شاید یه جورایی دیگه دلسردیا آور باشه و ورزش هم که کلا تو وزن بالا فشار میاره به تمام مفاصل دیگه توصیه من میشه تا قبل از اینکه کاهش وزن داشته باشید ورزش های آنچنانی بخواهید بکنید

به این دو تا دلیل بالا بهتره که افرادی که اضافه وزن بالایی دارن بهتره که جراحی چاقی را انجام بدهند و از این بابت نترسم چون جراحی جدید با لاپاراسکوپی انجام میشه که کمترین حد برش رو داره در حد چند تا سوراخ نیم سانتی متری تا یک سانتی متری هست

منم اضافه وزنم زیاد بود ولی BMI من هنوز ۳۷ بود و و به بیمه نمی خورد درست و غلط شان نمی دونم ولی من تصمیم گرفتم با توجه به رژیمهای ناموفقی که قبلاً می گرفتم خیلی هم خوب لاغر می شدم ولی باز برمی گشتم ب همون وزن بالا.و به توصیه دکتر که با اضافه وزن بالایی ک داشتم بهم گفته بود دیگه نمیتونی درست حسابی ورزش کنی و به مفاصلت داره فشار میاد تصمیم به جراحی گرفتن

قبلش کلی تحقیق کردم و تونستم یه دکتر خوب پیدا کنم که درصد رضایتمندی بالایی داشتم اون افرادی که پیشش جراحی شدند و اینکه مهمترین عامل اینکه من این انتخابش کردم این بود که در دسترس بودن نیست و خیلی از دکترای دیگه مثلا پازوکی و طولابی و اون یکی و فلان و اینا که فقط ارجاع می‌دهند به تیمشان بیاید با تیم ما حرف بزنند ولی من راحت با خود دکتر حرف می زدم توی دایرکت اینستاگرام یا با منشی مطبش راحت می تونستم هماهنگ کنم جواب سوالامو از طریق تلفن مطب و همون دایرکت اینستا بپرسم و مهم ترین قسمتش این که ایشان جلسه مشاوره رایگان داشتن قبل از اینکه بخواهیم ما بریم برای جراحی ایشون یه جلسه کامل توجیهی برامون میزاره که مدت زمانش تقریبا یک ساعته و رایگان انشا قشنگ جواب سوالامو گرفتم خودم خودمم تحقیق کرده بودم اطلاعات بالایی داشتم پیج اینستاگرام می‌شوند و کامل از بالا تا پایین مطالعه کرده بودم تک تک پست باتک کامنتا رو خونده بودم به بچه‌هایی که عمل کرده بودند به اون دکتر پیام میدادم ازشون سوال می کردم چه جوریاس راضی نیستن عوارضش چیه وهمه اینا رو تونستم از طریق همون پیج که واقعاً مطالبش خیلی خوب و زیاد و مفید بود بگیرم الحمدالله

منم اضافه وزنم زیاد بود ولی BMI من هنوز ۳۷ بود و و به بیمه نمی خورد درست و غلط شان نمی دونم ولی من ت ...

چن کیلو بودی؟

قد ؟

از چه سنی چاق شدی و چ سنی‌ عمل کردی؟

رژیم چی ؟

ببخشید زیاد شد 

😉

مرحله بعدی این بود که رفتم پیش دکتر ویزیت شدم برام آزمایش کامل و آندوسکوپی و اکوی قلب و سونوگرافی رونوشت دکتر فقط همینارو لازم داشتم دیگه نمیدونم باید برید روانشناسی و تست ورزشی و پزشکی قانونی و مشاوره بیهوشی و مشاور تغذیه و این چرت و پرتا که بقیه دکترا میگن و کلی هم هزینه داره و هم وقت میخواد رو خدا شکر دکتر من نخواست

اگر بیمه دارید حالا چه تامی اجتماعی چه تکمیلی همه این کارهای قبل از تو می تونید با بیمه هم انجام بدیم و خیلی از هزینه این چهار موردی که لازم داشتم برای دکتر ببرمو بیمه میداد دکتر من نمی‌گفت حتما برو فلان جا این کار ها را انجام بده ولی برای آندوسکوپی حتماً حتماً گواهی فوق تخصص رو قبول می‌کرد.حواستون باشه بچه ها فوق تخصص گوارش

وقتی تمام جواب این ۴ مورد که دکتر خواسته بود و آماده کردم براش بردم اونم برام وقت عمل تعیین کرد با اتاق عمل هماهنگ کرد البته تجهیزات نبود ولی یه دوره ی حدودا ۲هفته ای طول کشید تا تجهیزات شون فراهم شد و برای من وقت عمل و تعیین کردن و و من تقریبا هفته بعدش عمل شدم کلیپ روز زن برای من از شروع وقتی که رفتم پیش دکتر ویزیت شدم برای انجام آزمایش و بقیه موارد تا زمانی که عمل بشم یک ماه تقریباً طول کشید در نهایت دکتر برای من عمل بای پس کلاسیک معده را تشخیص داد که بهتر جواب میده برای من