2777
2789
عنوان

لکه بینی بارداری کمک

130 بازدید | 25 پست

خانما ۲۲ هفته و دو روزم صبح که رفتم سرویس بهداشتی به اندازه یه لوبیا هاله صورتی کمرنگ روی لباس زیرم بود، جفتمم پایینه، پریشب یه مقدار کار کردم از دیروز دل درد و کمر درد داشتم که امروز صبح دیدم اینجوری شده، ولی خدا رو شکر بچم تکون میخوره، کسی اینجوری بوده ،چیکار کنم ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک کلام

نری دکتر شدید تر میشه سخت میشه جلوشو گرفت

امروز ک جمعس 

فردا صبح برو دکتر شیاف و امپول میده

و البته استراحت ک لازمه

تیکر تولد یک سالگی پسرم ❤❤❤هدیه خداس بین همه تنهایی هام خدا جواب دعاهام رو داد خدایا ازت ممنونم خدایا مراقب بچم باش و سالم بدستم برسونش اخه خودت میدونی چقد عاشقشم 💓 عزیزمامان خیلی دوست دارم مرسی هستی مرسی آرامشو برام اوردی ...

خیلی خیلی احتیاط کن عزیزم .اگ بازم دیدی برودکتر

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
گلم وقتی جفتت پایینه نباید زیاد کار کنی و سرپا بمونی، با مشورت دکترت شیاف پروژسترون استفاده کن و است ...

واسه بچم اتفاقی نمیفته خدایی نکرده ؟ شیاف دارم ، یک ساعت دیگه زنگ میزنم دکترم ازش میپرسم میترسم جمعه اس الان خواب باشه

یک کلام نری دکتر شدید تر میشه سخت میشه جلوشو گرفت امروز ک جمعس  فردا صبح برو دکتر شیاف و امپ ...

خدایی نکرده واسه بچم اتفاقی نیفته ؟ نیم ساعت دیگه زنگ میزنم دکترم ببینم چیکار کنم 

بچم طوریش نمیشه ؟ 

ن خود دکترا شیاف رو هم تجویز میکنن برا همچین موقه هایی اگه ادامه دار بود درد و خونریزیتون با پزشکتون مشورت کنید ولی تا یکماهم مصرف بشه اتفاقی نمیفته 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
خدایی نکرده واسه بچم اتفاقی نیفته ؟ نیم ساعت دیگه زنگ میزنم دکترم ببینم چیکار کنم 

ن نترس 

فردا برو

تیکر تولد یک سالگی پسرم ❤❤❤هدیه خداس بین همه تنهایی هام خدا جواب دعاهام رو داد خدایا ازت ممنونم خدایا مراقب بچم باش و سالم بدستم برسونش اخه خودت میدونی چقد عاشقشم 💓 عزیزمامان خیلی دوست دارم مرسی هستی مرسی آرامشو برام اوردی ...
باشه عزیزم، فقط دراز کشیدم، میگم بچم خدایی نکرده طوریش نشه ؟

ن انشالا بایه لک صورتی ک نمیشه چیزی تکونم ک میخوزه..حواست باشه بازم به ترشحاتت

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜