2777
2789
عنوان

لکه بینی بارداری کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه بچم اتفاقی نمیفته خدایی نکرده ؟ شیاف دارم ، یک ساعت دیگه زنگ میزنم دکترم ازش میپرسم میترسم جمعه ...

نه عزیزم بچه جاش امنه خیالت راحت، شما که یه لک صورتی دیدی، دوست من به خاطر پایین بودن جفت خونریزی شدید داشت با استراحت و شیاف خوب شد الانم هفته ۳۶ هستش

خدایا شُکرت ❤
نه عزیزم بچه جاش امنه خیالت راحت، شما که یه لک صورتی دیدی، دوست من به خاطر پایین بودن جفت خونریزی شد ...

خدا رو شکر ، خیالم راحت شد، ایشالا واسه منم مشکلی پیش نمیاد

عزيزم ترشح صورتي شما قطع شد ؟از چي بود

بله عزیزم، تو ۲۸ هفتگی قطع شد، سه روز پیش هم‌پسرم به دنیا اومد😍 به خاطر پایین بودن جفتم بود، البته من خیلی رعایت کردم، استراحت مطلق بودم ، با این حال پسرم باید ۱۸ ابان به دنیا میومد ۵ ابان به دنیا اومد ۱۳ روز زودتر. بازم لکه بینیم شروع شد اخه ، مجبور شدم زایمان کنم

بله عزیزم، تو ۲۸ هفتگی قطع شد، سه روز پیش هم‌پسرم به دنیا اومد😍 به خاطر پایین بودن جفتم بود، البته ...

عزيززززم چشم و دلت روشن باشه

خداروشكر 

استراحتتون در چ حدي بود؟من كار خونه اصلا نميكنم

ولي حموم و دسشوييم با خودمه و ي ساعاتي از روز پسرم ميگه بريم تو اتاق من اون بازي ميكنه و من نگاش ميكنم

خداي مهربونم شكر🌹دوستت دارم خدا جونم
عزيززززم چشم و دلت روشن باشه خداروشكر  استراحتتون در چ حدي بود؟من كار خونه اصلا نميكنم ولي ح ...

ممنون فدات شم ، استراحت مطلق ، فقط سرویس بهداشتی میرفتم و میومدم، حمومم ۵ دقیقه ای میومدم بیرون، اکثر اوقات دراز کشیده بودم و هیچ کاری هم نمیکردم

ممنون فدات شم ، استراحت مطلق ، فقط سرویس بهداشتی میرفتم و میومدم، حمومم ۵ دقیقه ای میومدم بیرون، اکث ...

خب الحمدالله كه نتيجه اش رو هم ديدي،منم استراحتم ولي تو محيط پر از تنش و استرسي هستم الان،هر روز دعوا و حرف و منت 

خداي مهربونم شكر🌹دوستت دارم خدا جونم
خب الحمدالله كه نتيجه اش رو هم ديدي،منم استراحتم ولي تو محيط پر از تنش و استرسي هستم الان،هر روز دعو ...

فدات شم گلم،نه دیگه باید رعایت حالت و بکنن، استرس هم واسه خودت بده هم واسه جنینت، شما هم که خودت دوست نداری این وضعیت و ولی خب ادم چاره نداره،دیگران باید رعایت کنن