2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو ساعت مداوم خونریزی داشتم الان یکم آروم شدم

بعدش باید بری ببینی بقایا نمونده باشه نمیدونم از قصد سقط کردی یا مشکلی برا جنین بوده ولی چون نوشتی بچه ام دلم گرفت امیدوارم حال روحی و جسمیت زود خوب بشه درد هم فقط یه روز داری بقیه اش مثل درد پریوده

رشدش متوقف شده تو شش هفتگی

برای من قلب هم داشت تو هفته نه یا ده خودبخود سقطشد قبلش بچه نمیخواستم ولی بعد سقط خیلی بهم ریختم من که بعدش دوباره باردار شدم امیدوارم شما هم بزودی یه بارداری سالم رو تجربه کنی

برای من قلب هم داشت تو هفته نه یا ده خودبخود سقطشد قبلش بچه نمیخواستم ولی بعد سقط خیلی بهم ریختم من ...

خیلی ممنونم

خیلی‌ حالم بد بود از لحاظ روحی داغون بودم تازه تازه خودمو پیدا کردم

خاله من بچشو سقط کرده بود ، نصفش مونده بود ت شکمش از شانسش زد یک ماه بعد خواهرشوهرش کلی داروهای گیاهی داده بود همه چی بود هرچی فکرشو کنی اینم خورده بود کلا حالش بد شده بود رفته بود زیر سرم بعد  ازش ی گوشتی اوفتادع بود 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

[QUOTE=199130934]خاله من بچشو سقط کرده بود ، نصفش مونده بود ت شکمش از شانسش زد یک ماه بعد خواهرشوهرش کلی داروهای گیاه ...[/QUOTE

من فکر کنم همه اش رو دفع کردم

لخته خون چند تا خیلی بزرگ انداره کف دست

دو تا بافت دیگه

یکیش فکر کنم جفت باشه

یکی دیگه هم کیسه زرد

متاسفم .منم سه روز پیش سقط کردم با ۱۲ تا قرص . برا من اول کیسه آب اومد بعد تو چند ساعت چنتا تیکه بزر ...

من دو تا قرص که خوردم برام کافی بود همه چی اومد من قبلش چای زعفران و اینا خورده بودم بدنم کاملا آماده بود

[QUOTE=199130934]خاله من بچشو سقط کرده بود ، نصفش مونده بود ت شکمش از شانسش زد یک ماه بعد خواهرشوهرش ...

باید همش بیاد بیرون اونطوری میچسبه ب رحمت باید عمل کنی

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖