2777
2789
عنوان

دو روز تاخیر دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 28 پست
فدات مهربونم یدونه دختر دارم تو راهیمم پسره ایشالا خدا به توهم از جفتش بده

الهییی خدا حفظشون کنه برات 

من عاشق بچممممم خیلییی دوست دارم ولی خدا هنوز لایق ندونسته منو ایشالله این ماه مامان بشم منم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چند روز بعد پریودی بی بی چک زدی

علائمت چی بود سر دوتا بچت قبل اینک بفهمی بارداری سینه هات سفت شده بود!؟ من اصلا سفت نشده فقط نوکش درد میکنه و دست میزنم درد میگیره همین براهمون امیدی ندارم

برا دخترم روز بعد موعد اصلا علائم اینا هم نداشتم برا پسرمم دو روز قبل موعد 

عه پس من فردا بزنم نشون میده دیگ میدونی میخام تکلیفم مشخص بشه ک اگ باردار نیستم دمنوش بخورم سریع پریود شم

برات ۱۰ تا صلوات فرستادم ایشالا فردا خوش خبر باشی ❤

مرسی مامان مهربون ایشالله نی نی تو سالم بغل بگیری 

راستی زایمان قبلیت طبیعی بود یاس زارین چقد تو زایمانت اضاف شد وزنت!؟

مرسی مامان مهربون ایشالله نی نی تو سالم بغل بگیری  راستی زایمان قبلیت طبیعی بود یاس زارین چقد ...

سزارین بودم به تشخیص پزشکم ۱۵ کیلو اونسری اضافه شدم که موقع شیردادن حتی لاغرتر از قبل بارداریم شدم اینسری هم تا الان ۵ کیلو اضافه شدم 

سزارین بودم به تشخیص پزشکم ۱۵ کیلو اونسری اضافه شدم که موقع شیردادن حتی لاغرتر از قبل بارداریم شدم ا ...

خوشبحالت ک برگشته وزنت 

من ک همینجور دارم کم میکنم ک اگ موقع بارداری اضاف شدم زیاد چاق نشم 

بنظرت با قد ۱۶۰وزن چقد باش خوب!؟

۶۵ خوبه منم قدم ۱۶۰ وقتی ۶۰ میشم همه میگن لاغری ولی وقتی ۶۵ یا حتی ۶۸ بودم همه میگفتن خوبی

نه من ۵۸کیلویم الان ولی یکم پهلو دارم خیلیی کم میخام ۵۳بشم ایشالله