2777
2789
عنوان

من باز توهم بارداری زدم بیاااااید

131 بازدید | 13 پست

بچها 5روز مونده ب موعود پریودم همش فک میکنم حاملم میترسم ب شکم بخابم اگ حامله باشم ب شکم بخابم مشکل پیش میاد یا چی؟

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از هفته ۲۰ به بعد باید به پهلو خوابید الان مشکلی پیش نمیاد هنوز موعدتم نشده اون اگه ایجاد شده باشه ا ...

مرسی از راهنماییت عزیزم

مرسی عزیزم واس امضات صلوات فرستادم میشه واسم دعا کنی این ماه باردار باشم😔

ممنون عزيزم

انشالله به حق خانوم فاطمه زهرا باردار باشي❤️

خيلي بدهكاريم وامم جور نميشه ميشه برا اينكه وامم جور شه دعا كنيد خيلي ممنونتون ميشم❤️زهرام
من برا تو  دعا میکنم  توهم برا من دعا کن.  دو روز دیگه موعدمهههههه

چشم حتما انشالله ک بارداری و پریود نمیشی ب حق ابروی حضرت فاطمه😍😍😍

الهی همه باردار بشن 

دوستان منم یه سوال دارم من اقدام کردم و از روز ۹ سیکلم روز درمیون رابطه داشتم و امروز روز ۲۰ سیکلم و دوره من ۲۸ روزست روز ۱۵ سیکل درد سمت راستم زیر شکم دارم و یکم کمر درد و تو رابطه آخری زیر دلم درد میگرفت نمیتونستم ادامه بدم دردش مثل عفونت نبود حالا نمیدونم باردارم یا نه

الهی همه باردار بشن  دوستان منم یه سوال دارم من اقدام کردم و از روز ۹ سیکلم روز درمیون رابطه د ...

انشالله ک بارداری عزیزم منم مث تو علائم دارم انشالله ک بارداری من هرروز سوره حشر میخونم شمارم دعا کردم😍