از کی فهمیدین که iugrهستین و تو چند هفته زایمان کردین ...من هفته ۳۶ ام سونو تشخیص داده iugrمرحله یک هستم و ۳۸ هفته باید ختم بارداری بدن نمیشه نی نی بیشتر بمونه ...اگه بمونه چی میشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیدهای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بیعیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
خب وزن نی نی چقد بود نگفتن آی یو جی ار مرحله چنده بعد نی نی مشکل نداشت
وزنش ۲۸۰۰ بود در حالیکه تو ۳۶ هفته وزنش ۲۷۰۰ بود ینی همش ۱۰۰ گرم اضافه کرده بود و جفت خونرسانی نمیکرد دیگه ... نه خداروشکر هیچ مشکلی نداشت و بعد به دنیا اومدن با خوبی وزن گرفت با شیر خودم
نه مُردم از دوریت نه زندگی کردم .... آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔
هفته ۳۸ بود دکتر معروفی میرفت دکتر توانایی تو مشهد بهش گفته بود برو هر وقت دردت گرفت بیا اینم پشت گوش ننداخت رفت یک دکتر دیگه اونم بهش نامه ختم بارداری داده بود بدون درد بستری شد سزارینش کردن بچرو برداشتن
خواستم مثل آسمان باشم منجی شهر نیمه جان باشم آشیان پرندگان باشم با همین دست خالیه و سردم♥️
از نظر سلامتی که سالم هستن گلم نگران نباش فقط ریزترن و رشدشون کم شده همین و دکتر گفت چون جفت خونرسانی رو متوقف کرده دیگه رحم براش جای خوبی نیست و هر چه زودتر باید از شیر خودت تغذیه بشه
نه مُردم از دوریت نه زندگی کردم .... آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔