بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه لیست از کار هایی که فکر میکنید حالتون رو خوب میکنه بنویسید ..
شعور و شخصیت مهم ترین آپشن برای یک انسانه زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
برو کلاس (الان که تعطیله🙄) نقاشی بکش بعد براش داستان بنویس سعی کن از تو نتم که شده یه چیزی یاد بگیری سعی کن شعر بنویسی شاهکار های ادبیات جهان رو بخون یا کتاب های موفقیت یه اپ زبان نصب کن و باهاش هر روز تمرین کن کار هایی که دوست داری انجام بدی رو لیست کن و در موردشون فکر کن
دارم رو خودم کار می کنم : نمی توانم فرمول موفقیت را برایتان بیان کنم اما اگر فرمول شکست را می خواهید آن است که بکوشید همه را راضی نگه دارید (اسوپ) / عشقم مهندسی معماری ❤❤ای کاش بهش برسم _ عاشق تایپیک های قانون جذب _ با افتخار فمنیست هستم _ رمان مورد علاقه م بر باد رفته
کار های مورد علاقه ت و آرزوهات رو لیست کن و هر روز مرورشون کن و بهشون فکر کن خیلی کمک کنندس این شاید ۱۰ دقیقه وقت هم نگیره ولی انگیزه رو بالا می بره
دارم رو خودم کار می کنم : نمی توانم فرمول موفقیت را برایتان بیان کنم اما اگر فرمول شکست را می خواهید آن است که بکوشید همه را راضی نگه دارید (اسوپ) / عشقم مهندسی معماری ❤❤ای کاش بهش برسم _ عاشق تایپیک های قانون جذب _ با افتخار فمنیست هستم _ رمان مورد علاقه م بر باد رفته