2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چادر دانشجویی یا لبنانی سر کن 

کفش و روسری و شلوارت مرتب و تمیز باشه بی کلاس نیست

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

چادرهای مدل دار سرت کن

روسری ها و شال های رنگی

برای مرتب موندن روسریت از طلق استفاده کن

مانتو شلوارتم شیک بپوش 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

شما با حجاب بدون ه چادر باش حتما با پدرت صحبت کن

چقدر ناراحت میشم کسانی که به اجبار خوانواده کاری رو انجام میدن...الان دوستانی دارم که چادر گذاشتن کنار چه مانتو و روسری اما باحجاب مو بیرون نیست ادم لذت میبره

منم چادری ام 

عاشق چادرم 

تو اول باید چادر و با دل و جون بپذیری و بعد سعی کنی همیشه لباسها اتو کشیده باشه 

کفش و کیف ست انتخاب کن 

ساق دست خوشگل ست یا روسری خودت انتخاب کن 

چادر جلو بسته بپوش تا زیاد دست و پات و نبنده گلم 

از طلق روسری استفاده کن و اینکه حتما از گیره روسری شیک استفاده کن 

در ضمن مدل بستن روسری به روشهای مختلف ام یاد بگیر 

وزن فعلی   ۸۵.۴۰۰           قد    ۱۷۳         وزن هدف  ۶۵ سرگروه      @فندق فسقلی                                                انشا الله به زووودی به نتیجه دلخواهم میرسممممم😍

برای هرکاری باید علاقه و عشق اون کارو داشته باشی اگه مجبوری سرت میکنی شاید یکم سخت باشه برات ولی اینم بگم چادر لامصب جوریه که هرچیزی بهش میاد و هرچقدر هزینه کنی ارزششو داره و از صد حجاب آزاد باکلاس تر دیده میشه( هرچند که خودم آزادم)چه اسپرتی چه مجلسی…  سعی کن قبل از قیمت و مارک لباس همیشه مرتب و منظم باشی که اینجوری همیشه مده ✨🌸