2777
2789

خواهش میکنم راهنماییم کنید 

ما یه ساختمون هستیم خواهر شوهرم کرونا گرفته اما ازمایش نداده الان عروس عموی همسرم زنگ زد گفت که همسرش و کل خانوادش کرونا گرفتن گفتن به خواهرشوهر ما ام گفتن برو بگو مریض هستی اونم به ما نگفته و گفت سرما خورده 

خدا ازش نگذره الان من بدنم یکم درد میکنه  و گلوم میخاره تو رو خدا بگید چیکار کنیم 

علایمم از کی شروع میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون خواهش میکنم هر چی که میدونید پیشنهاد بدید 

ان شاء الله که نگرفتی 

منو و جاریم با هم بودیم فرداش علائم جاریم نشون داد ولی خدا رو شکر من نگرفتم 

مــردادى یعنــی داشتــن یه قلــ⁦♡⁩ـب مــهربـون امــا حســـاس♡⁩
نترس اصلا ممکن شما نگیرید چون من پدرم کرونا گرفت ولی با وجود اینکه باهاش در تماس بودیم ولی ما نگرفتی ...

خواهر شوهرم با دستاش برام ملون پوست گرفت و منم که از همه جا بی خبر خوردم

خواستیم ظرف بشوریم هولم داد نذاشت گفت من سرما خوردم پیشم نباش اما چون قبلش حالش خوب بود من متوجه نشدم فقط چند روز نرفته بود سرکار و میگفت حال ندارم

چون بدنشم ضعیف من فکر کردم مثل همیشه مریض شده

کاش پاهام میشکست دیشب نمیرفتم پایین

خواهر شوهرم با دستاش برام ملون پوست گرفت و منم که از همه جا بی خبر خوردم خواستیم ظرف بشوریم هولم دا ...

عیب نداره عزیزم انقد به خودت استرس نده انشا... که چیزی نیس فقط چند روزو سعی کن خونه باشی مایعا زیادم مصرف کن استرس بدتر آدمو مریض میکنه