2777
2789
عنوان

برای اسم پسرم به مشکل خوردم... میاین نظر بدین لطفا...

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 53 پست
رز جون خواستم اگه مجبور شدم جایگزین کنم یه اسم خوب داشته باشم... رادمهر که انتخاب اوله خودمونه...
گل در بر و می در کف و معشوق به کام است سلطان جهانم به چنین روز غلام است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستای گلم مهراد خودم هم دوست دارم هیراد هم خوشم اومد موچکرم رایانو پیشنهاد دادم متاسفانه توسط پدر بچه رد شد... سعی کردم کلا اسمایی انتخاب کنم که هم کم باشه هم نشه نصفش کرد چون کلا از این کار متنفرم...
گل در بر و می در کف و معشوق به کام است سلطان جهانم به چنین روز غلام است
من بین اسمایی که نوشتی ماهان رو لایک کردم اما به نظرم رادمهر از همشون قشنگ تره به حرف دیگران توجه نکن...هر اسمی بزاری باز نظر مخالف و موافق وجود داره براش ... ونداد و کوهیار که از رادمهر تلفظشون سخت تره و عجیب غریب تره ... به نظر من رادمهر خیلی قشنگه
خدایا کمک کن همیشه شاکرت باشم ... تا حالم همیشه خوب باشه
آره بابا به فامیلی بودن یا نبودن یه اسم توجه نکن ... اسم دختر من یکتا ست ... یه خانواده ای رو تازگی ها دیدم که فامیلیشون یکتا هست !! خلاصه اینکه این روزا خیلی از اسمها فامیلی هم هستن
خدایا کمک کن همیشه شاکرت باشم ... تا حالم همیشه خوب باشه