2777
2789
عنوان

برای اسم پسرم به مشکل خوردم... میاین نظر بدین لطفا...

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 53 پست
ونداد بزار تکراریم نیست پسرونه ام هست واسه همه سنیم مناسبه چه تبلیغی کردم من
شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه
هرچی همسرت میگه همون بذار به بقیه چیکار دارین.. این حق فقط شما پدر ومادر هست که اسم بچه اتون رو بذارید مطمئن باش بقبه هم عادت میکنن رادمهر خیلی هم زیباست

https://eitaa.com/ehsaniiii68کانالم*خانم معلم*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به نظر من همون رادمهر رو بزارید و به حرف هیییچ کس گوش ندین خیییلی هم زیباس من سر دخترم واسه اسمش دقیقا همین اتفاقا افتاد ولی نهایتا همون که منو باباش انتخاب کرده بودیم گذاشتیم و الان همه عااااشق دخترم و اسمش هستن yasamin
ممنون از همگی.... خیلی لطف کردین ...با پیشنهادای قشنگتون و نظراتتون آروم شدم... خیلی خورده بود تو ذوقم
گل در بر و می در کف و معشوق به کام است سلطان جهانم به چنین روز غلام است
سلام به نظر من اصلاً نظر بقیه را نپرس همونی که دوست دارید بذارید من اسم دخترم را گذاشتم نیکا همه میگفتن چی ؟ بعد از یه مدتی همه عادت کردن و به نظرشون اسم قشنگی اومد به نظرم رادمهر اسم بسیار قشنگی هست نظر شخصی من این هست که هر کس می توونه برای بچه خودش تصمیم بگیره
توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما
همون رادمهر خیلی هم قشنگه بی خیال حرف فامیل ، اونها نظرشون رو نگه دارند برای بچه های خودشون
خدایا به بزرگی و لطف خودت دامن همه منتظران را سبز کن! خدایا به خاطر دوتا فرشته های کوچولوم؛ پانیذ و آنیتا، دخترهای ناز و خوشگلم از تو پروردگار مهربان سپاسگزارم. 
همون رادمهر قشنگ و تکه منم میهوام اسم پسرمو رادمهر بزارم بنظرم ک اسم مناسب ی پسره و اصلا لوس نیست مطمئن باش هر اسمی بزاری یکی پیدا میشه ایراد بگیره ربطی ب بقیه نداره اتفاقا رادمهر ی اسم تمام عیاره منم فقط در موردش شنیدم ک میگن فامیلیه،خب باشه یگانه هم هم اسم دهتره هم اسم فامیل،دلیل نمیشه ک بد باشه