ذوق کن عزیز دلم ولی ذوق واقعی وقته که تکون هاشو حس کنی من مثل دیونه ها میخندیدم
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
خیلی خوشحال شدم برات خبلی. خداکنه هیچ کسی در آرزوز بچه نمونه خیلی سخته. تو بعد از ۱سالونیم اینقد خوشحالی من اگه ای ماه حامله شم بعد از ۲ساد و نیم چقدددر خوشحال میشم☺️ دعا کن برا من
خیلی خوشحال شدم برات خبلی. خداکنه هیچ کسی در آرزوز بچه نمونه خیلی سخته. تو بعد از ۱سالونیم اینقد خوش ...
اين نشونه قلب و روح بزرگ شما دوستاي خوبمه كه با خوشحالي كسي ك نميشناسينش خوشحال ميشين!بخدا باور كن زودي مامان ميشي عزيزم.شك نكن.خدا خيلي بزرگه-تو بهترين موقع مامان ميشي😍♥️
وااای عزیزم مبارک باشه ماه بارداریه همه دارن حامله میشن🤩
گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳