2821
2789
عنوان

لاپاراسکوپی کیست تخمدان بیایید😥

362 بازدید | 14 پست

سلام

یه کیست 8سانتی دارم از نوع اندومتر ودرمویید هم نیست چون قرص ضدبارداری نمیشد بخورم دکتر گفته باید لاپاراسکوپی کنم.مشکل کمی فشار خون بالا دارم واسه همین قرص ال دی نباید بخورم برا کیستم.به نظرتون بعد از عمل لاپاراسکوپی کیست نازا نمیشه آدم؟؟چون قصد بارداری دارم.یا ذخیره تخمدان کم نمیشه بعد ازلاپارا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دکترکاربلد باشه اتفاقی نمیفته ولی چه کاریه وقتی درمان گیاهی داره عمل کنی

گیاهی دوماه خوردم رفتم یه عطاری کپسول گیاهی داد ولی کیستم یه سانت بزرگ تر شد.لاپارا کنم باید جنین فریز کنم؟؟؟

گیاهی دوماه خوردم رفتم یه عطاری کپسول گیاهی داد ولی کیستم یه سانت بزرگ تر شد.لاپارا کنم باید جنین فر ...

نه مگه قراره تخمدان وبرداری که جنین فریز کنی برو‌ تایپکای من یه خانم راه حل داده برای کیست وفیبرم ولی اگه حوصله اش رو داری سه چهارماه هرروز یه مقدارکلم بروکلی بخوری کیستت کامل رفع میشه اون دارو گیاهی هم که رفتین یاداروش خراب بوده یاکاربلد نبوده

تورو خدا اطلاعات بده بهم هیچی نمیدونم

من میدونم معمولا اگه کیست تخمدان باشه قبلش جنین برای ای وی اف فریزمیکنن ک.بعد عمل اگر ذخیره پایین بیاد بتونن باردارشن...البته پیشنهادم اینه شما با چندتا متخصص مشورت کن به هیچوجه ب یکی بسنده نکن

ببخشید فیبرومتون با چه دارویی گیاهی افتاد؟

با پودرپوست اناروپودرمازو صبحا ناشتا به اندازه یک هشتم قاشق مرباخوری به مدت پونزده روز به طور مساوی بادوغ یاماست بخورین دوتا پودررو قاطی نکنین جدانگهداری کنین موقع خوردن مخلوط کنین

ببخشید اینارو از کجا گرفتین؟عطاری داره؟

پودرارو یه خانم بهم گفت خداخیرش بده صبح تاشب خونریزی داشتم بخاطرفیبرم مجرد بودم میگفتن باید لاپاراسکوپی بشی یکسال ده روز به ده روزخونریزی شدید داشتم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792