2777
2789
عنوان

دهاتی

305 بازدید | 16 پست

یاد بگیریم وقتی میخوایم از بی فرهنگی و نفهمی و عقب ماندگی و امثال این جملات بکار ببریم از کلمه دهاتی استفاده نکنیم . چون توهین به روستا و روستایی میشه وگرنه دهاتی بودن عیب و عار نیست و اینکه اکثر ادمایی که الان ساکن شهر هستن اصالتا روستایی بودن و به شهر مهاجرت کردن. و فکر نکنید کسی که تو روستا بزرگ شده هیچی حالیش نیست اتفاقا تو اکثر مواقع روستایی ها خیلی خوشبخت تر و موفق هستن و خیلی از مشکلاتی ک بزرگ شده ها شهری دارن رو ندارن . من بزرگ شده روستا هستم و الان ۱۵ ساله ساکن شهر هستم وبا افتخار میگم بنده یک دهاتی خیلی خوشبخت و موفق هستم 😎👋

درسته 👍❤️

مرسی فهم و شعور 

یک‌عدد‌کنکوریه‌‌سردرگم🥲🤪در تلاش‌برای‌قبولی‌توی‌....(والا در‌تلاشم‌فقط‌گیج‌شدم)و‌رتبه‌عالی‌هستم🥰🍼خوشحال‌میشم‌‌برای‌قبولیم‌دعا‌کنین🍊🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم عزیزم  نباید توهین کرد ولی به نظرم خوبه اول فرهنگ شهر نشینی یاد بگیرنذ یعذ مهاجرت کنند منظورم شما نیستید که خیلی سال اینجا هستین  کلی گفتم چون فرهنگ روستا با شهر خیلی تفاوت داره ممکنه مشکل ساز بشه 

😎💚🐬

بیخیال بابا

نمیشه که همه مردم بقول شما با شعور باشن 

چارتا بیشعور چارتا با شعور 

شما بخودت نگیر 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
موافقم عزیزم  نباید توهین کرد ولی به نظرم خوبه اول فرهنگ شهر نشینی یاد بگیرنذ یعذ مهاجرت کنند م ...

الان اکثر روستای ها ارتباط خیلی زیاد با شهر دارن و دیگه مثل قدیم نیست که دیدشون بسته باشه خود روستاها امکاناتی مثل اینترنت و فضای مجازی دارن ک دیگه بنظرم خیییلی تفاوتی با شهر ندارن . مگه اینکه یکی خودش ذاتا خوب نباشه و این موضوع هم تو شهر هست هم تو روستا 

بیخیال بابا نمیشه که همه مردم بقول شما با شعور باشن  چارتا بیشعور چارتا با شعور  شما بخ ...

نه من چیزی ب خودم نگرفتم ولی دیشب تو یه تایپیک دیدم ک میگن تا میگی دهاتی بعضیا ناراخت میشن میخوام بگم از دهاتی ناراحت نمیشن از اینکه منظورشون بی فرهنگ و عقب ماندگیه ناراحت میشن وگرنه مگه روستایی بودن عیب و عاره

الان اکثر روستای ها ارتباط خیلی زیاد با شهر دارن و دیگه مثل قدیم نیست که دیدشون بسته باشه خود روستاه ...

منظورم مساله اپارتمان نشینی عزیزم مثلا همسایه داشتیم پسرش خیلی داشت اذیت میکرد تازه از روستا امده بودند بهشون تذکر دادیم گفت چهار دیواری اختیاری شما میدونستید این خونه بچه داره چرا خریدینش!! البته نمیگم همه همینن من میگم اول فرهنگ اپارتمان و زندگی شهری یاذ بگیزند بعد مهاجرت کنتد نه اینکه اونا خدای نکرده بد هستن نه فقط باید اگاه بشن یاد بگیزنذ مثل کسی که میخاد به یه کشور دیگه مهاجرت کنه

😎💚🐬
بهتره به خودت نگیری....منظور از واژه دهاتی محل زندگی نیست...متفادت بودن فرهنگ زندگی در دو مکان شهر و ...

ولی دهاتی ب کسی میگن تو روستا بوده . الان اینجوری معنیش میکنن ک یعنی دور از فرهنگ و این مزخرفات . 

جهان با اطلاعات میچرخه 

قدیم روستاها برق و تلفن نداشتن و اینترنت نبود  ، اطلاعاتشون از شهری ها پایین تر بود 

الان دیگه جهانه رسانست و‌ همه جا اینترنت هست و‌همه از همه جا خبر دارن 

درخواست دوستی قبول نمیکنم