2777
2789

هیچ امیدی ندارم فکرای خودکشی تو سرمه همش به خودم میگم صبر کن همه چی درست میشه ولی هیچی درست نمیشه خدا کمکی نمیکنه خدا منو ول کرده 

تا مرز خودکشی میرم به زور خودم رو پشیمون میکنم ولی میدونم آخرش کار دست خودم میدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان تو این وضعیتم یعنی فک کن ۳۷ سال هیچی دری واسه ات باز نشه فقط بد بیاری خسته ام دیگه امیدی تدارم حس میکنم تا اخر عمر تو این وضعیت میمونم

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

اصلاااااامید نداشتم همش فکر خودکشی بودم

من همش درمورد آینده فکر میکنم بعد میگم امیدی نیست نمیشه بعد خودم رو میزنم گریه میکنم نقشه خودکشی میکشم ولی به زور خودم رو پشیمون میکنم 

امیدی ندارم زندگیم درست بشه 😭😭

اره اسی جونم 

همین چند وقت پیش  ی مشکل بزرگ برا بچم پیش اومده بود ک فقط گربه میکردم همه دکترا ناامیدم کردن ولی بچم سالمه 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس