2777
2789
عنوان

خانم هایی که با آمپول و قرص باردار شدن خواهشن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 45 پست
من هنوز ۴۰روزم نشده زایمان کردم دارم به حامله شدن دوباره فکر میکنم دلم آتیش 

واای عزیزم خیلی ناراحت شدم   

انشالله خدا پاداش این صبرتو بهت بده

نمیدونم واقعا چی بگم خیلی ناراحت شدم

خدایا شکرت  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای عزیزم خیلی ناراحت شدم     انشالله خدا پاداش این صبرتو بهت بده نمیدونم واقعا چی بگم ...

ممنونم عزیز دلم منم بادارو باردار شدم که اینطور شد دمه آخری

میگن چون با دارو باردار شدی اینطور شده 

ممکن دوباره تکرار بشه؟😢

میشه دوباره دارو استفاده کنم تحت نظر دکتر

هیچوقت علت اینکه چرا اینجوری شد رو نفهمیدی؟ یعنی ممکنه اثرات قرص وآمپول باشه

نمیدونم خودمم سر گردون جفتم فرستادن آزمایش همون موقع جوابش تاریخ ۳۰ این ماه آماده میشه ببینم دلیلش چی بوده

ممنونم عزیز دلم منم بادارو باردار شدم که اینطور شد دمه آخری میگن چون با دارو باردار شدی اینطور شده& ...

من که دو بارداری اولم با دارو بود چون بدون دارو اصلا تا دوسال هم باردار نشدم تا درمان کردم سریع حامله شدم ولی اینجوری نشد 

الان برااین بارداری هم با داروه خدا بخیر بگذرونه دیگه تا به دنیا بیاد برام دعا کن

بازم برو درمان کن 

من هر ۱۵ روز یه بار میرم مطب برا چکاب و وضعیت بچه 

خدایا شکرت  
ممنونم عزیز دلم منم بادارو باردار شدم که اینطور شد دمه آخری میگن چون با دارو باردار شدی اینطور شده& ...

تا یکی دوماه. بعد زایمان. بدن آمادست میگیره. گرمی بخور.  خیلی ناراحت شدم ان شاءالله بزودی طبیعی باردار بشی سراغ دارو نری بحق امام زمان عج.  برا منم دعا کن پنج سال منتظرم

من خیلی ها رو دیدم با دارو بودن موفق بوده بارداریشون بعضی ها هم اولی رو سقط کردن بعدی اوکی بوده .ریلکس باش بدترین چیز استرس هست 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 
نمیدونم خودمم سر گردون جفتم فرستادن آزمایش همون موقع جوابش تاریخ ۳۰ این ماه آماده میشه ببینم دلیلش چ ...

برای منم قلبش و استاد تو هفته بیست 

آزمایشها همه خوب 

الان دوباره باردارم  بهم قرص آسپرین داده

تا یکی دوماه. بعد زایمان. بدن آمادست میگیره. گرمی بخور.  خیلی ناراحت شدم ان شاءالله بزودی طبیعی ...

به حق امام رضا انشالله دامن تو هم سبز بشه وزودی مامان بشی

خدایا شکرت  

دوست من با دارو باردار شد ۳قلو سالم هستند و دنیا اومدن

یکی از فامیل هامونم با دارو باردارشد ۲قلو اوناهم سالم هستند بدون هیچ مشکلی

منم چندین دوره امپول مصرف کردم ولی نشده تازه دکترا فهمیدن همسرم باید عمل بشه بعد عمل اون میرم دارو بگیرم ک ۲قلو بشه

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
من که دو بارداری اولم با دارو بود چون بدون دارو اصلا تا دوسال هم باردار نشدم تا درمان کردم سریع حامل ...

ان شاءالله به حق عظمت این روزای بزرگ که دهه ذیحجه هست بچه تون سالم و سلاااااااامت آغوش میگیرید 

یه مدت بگزره دوباره میرم ان شاءالله 

ان شاءالله به حق عظمت این روزای بزرگ که دهه ذیحجه هست بچه تون سالم و سلاااااااامت آغوش میگیرید  ...

درکت  می کنم منم بعد مرگ بچه ام دیوانه شده بودم 

دوباره بعد شش ماه باردار شدم نترس درست میشه