2777
2789
عنوان

خانم هایی که با آمپول و قرص باردار شدن خواهشن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 45 پست
ان شاءالله به حق عظمت این روزای بزرگ که دهه ذیحجه هست بچه تون سالم و سلاااااااامت آغوش میگیرید  ...

ممنون عزیز دلم انشالله تو هم به زودی مامان میشی وبچتو بغل میگیری به حق امام رضا وفاطمه ی زهرا

خدایا شکرت  
تا یکی دوماه. بعد زایمان. بدن آمادست میگیره. گرمی بخور.  خیلی ناراحت شدم ان شاءالله بزودی طبیعی ...

الهی آمین خداکنه اینطور باشه واسم دعا کن واست دعا میکنم چشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای منم قلبش و استاد تو هفته بیست  آزمایشها همه خوب  الان دوباره باردارم  بهم قرص ...

متاسفم خیلی اتفاق تلخ و سختی ان شاءالله سالمو سلامت بچتون بغل میگیرید واسه منم دعا کن

دوست من با دارو باردار شد ۳قلو سالم هستند و دنیا اومدن یکی از فامیل هامونم با دارو باردارشد ۲قلو او ...

ان شاءالله که باردار میشد زودی واسه منم دعا کنید

متاسفم خیلی اتفاق تلخ و سختی ان شاءالله سالمو سلامت بچتون بغل میگیرید واسه منم دعا کن

می دونم هیچ کس نمی تونه درکت  کنه منم داغون شدم ولی الان روحیه ام بهتره 

هر روز قرآن می خونم آن شالله شما هم دومی ک میارب

درکت  می کنم منم بعد مرگ بچه ام دیوانه شده بودم  دوباره بعد شش ماه باردار شدم نترس درست م ...

الهی آمین خدا کنم اینطور شه خیلی نگرانم بازم تکرار بشه من دم آخری از دستش دادم خیلی انتظار کشیدم خیلی سخته الهی هیچ مادری نبینه اون روزو 

می دونم هیچ کس نمی تونه درکت  کنه منم داغون شدم ولی الان روحیه ام بهتره  هر روز قرآن می خ ...

کار خوبی میکنی موقع خوندن قران با اون دل پاک وآرومت وبا دهن متبرکت واسه منم دعا کن 

ان شاءالله که باردار بشم دوباره به سلامتی

کار خوبی میکنی موقع خوندن قران با اون دل پاک وآرومت وبا دهن متبرکت واسه منم دعا کن  ان شاءالله ...

باردار میشی انشالله چون الان رحمت آماده است 

هر روز یس بخون دلت آروم میشه 

همه فکر می کنن چون بچه داشتی نباید ناراحت بشی 

به من همه می گفتن مگه جوون ۱۸ ساله از دست دادی 

درک نمی کرد هیچکس 

خودم بودم و خدای خودم 

توکل به خدا 

باردار میشی انشالله چون الان رحمت آماده است  هر روز یس بخون دلت آروم میشه  همه فکر می کن ...

باشه چشم خداکنه اینطور باشه

آره دقیقا به منم اینو میگفتن اطرافیان همشون نمیدونن ۹ماه انتظار لحظه به لحظه یعنی  چی کلی شوق و ذوق  یعنی چی وقتی براش خرید میکردم ذوق میکردم ولی قسمت نشد وسایلاش هنوز سر جاش لباسش تو کمد 

ان شاءالله زود مادر بشم بدون دارو