2777
2789
عنوان

این کلاهبرداریه؟؟؟

99 بازدید | 10 پست

ب خالم زنگ زدن گفتن ماشین برنده شدی،بعد باید یکی از محصولات ما رو بخری بعد بهت ماشین میدیم!!از طرف شرکت آگرین..گفتن باید۶۰۰تومن یه چیز بخری...هرچی میگم کلاهبرداری هی قانع نمیشه چجوری قانعش کنم؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂خب بزار بره بخره. بعدش بهش ماشین ریش تراش میدن حتما

خب زورم میاد 😂 کلاهبرداری تو روز روشن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
بزار پول بده حالش جا بیاد.دیگه این چیزا بچه ۲ ساله میدونه

دلم براش میسوزه کلی ذوق میکرد...گفتم نیست بابا

وقتی قانع نمیشه  بزا 600تومن بریزه تو جوب دلش خوش باشه بیخیال

اره دیگ من بهش گفتم

اره کلاه برداریه محض برای فروش محصولاتشونه 

چ‌کثافت

دلم براش میسوزه کلی ذوق میکرد...گفتم نیست بابا

اخه ۶۰۰ تومن گوشی دکمه ای هم نبست بعد میگن ماشین؟؟به بابای دوستم زنگ زده بودن سه تا سکه بردی جرخگوشت و جارو برقی فقط هزینه پست ۳۰۰ بده .اونم هرچی گفتیم قبول نکرد داد هنوز نشسته براش بیارن

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
اخه ۶۰۰ تومن گوشی دکمه ای هم نبست بعد میگن ماشین؟؟به بابای دوستم زنگ زده بودن سه تا سکه بردی جرخگوشت ...

ای بابا...ولی این پولا خوردن نداره،همین خاله من هم خودش پاش مشکل داره و هم شوهرش فلج مادرزاد هست...خداوکیلی پول اینا خوردن داره!؟