2777
2789

من 5 هفته هستم بتام 3672 اگه تا هشت هفته‌ که سونو قلب نرم دکتر مشکلی نیست؟ آخه کرونا خیلی زیاد میترسم

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍                  

یاداین افتادم

آهای بچه دارخانه دارزنبیل روبرداربیار😁😁😁😉

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نرو بهتر

الکی بت استرس میدن

من از اولش رفتم ۷ هفته فرستاد سونو قلب گفت فقط ساک و کیسه زرده هست

بعدم کلی استرس الانم پناه بر خدا موندم ببینم قلبش تشکیل میشه یا نه

طبق پریودی ۲ماه و نیممه

طبق سونو ۹ هفته

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍

الان که نیاز نیست بری اگرم بری دکترت میگه ۸ هفته سونو بده.همون ۸ هفته برو

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

ای بابا

سونو قلب 8 یا 9 هفته باید بری. 

والا من اصلا سونو ی قلب نرفتم مشکبی هم نبود. 

الانم هفته 16 هستم

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

نه هیچی نمیشه نرو،من چون ازخارج رحم خیلی میترسم زودتر رفتم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

من ۱۲هفته اولین سونوم بود

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

خدایی بدم میاد هرچی میشه کرونا بهونه میکنین...

ینی اگه تا آخرش کرونا هنوز باشه نمیری؟؟؟

بیخیال بابا   سونوگرافی ها  حتما واجبن که دکترا میگن دیگه..

اگه یه وقت ساک دیده نشه....  یا قلبش...

حتما برو  رعایت کن   والا من توی اوج کزونا زایمان کردم   یه عالمه بچمو بردم دکتر و مرکز بهداشت و...   هیچیمون هم نشد..

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..
خدایی بدم میاد هرچی میشه کرونا بهونه میکنین... ینی اگه تا آخرش کرونا هنوز باشه نمیری؟؟؟ بیخیال باب ...

سونوی قلب برا ۸ هفتگیه دیگه..بنده خدام گفته هفته ۸ برم

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝

برو دکتر برات آزمایش بنویسه انجام بدی. اصلش 3 ماهه اوله که آهن و تیرویید و... ات نرمال باشه. 

کرونا هم اونقدرا زیاد نیس. ما که دور و مون هیشکی نداره بیخود جو میدن. تو مطب دکتر زنان هم خانومای با دارن که کرونا ندارن اکثرا

اگه از قبل تحت نظر بودی که هیچی 

وکرنه یه ازمایش واست مینویسه کم کسری بدنت مشخص بشه واست دارو تقویتی مینویسه تا بدنت نرمال بشه....

با این حال اگه نمیخوایی بری قرص اسید فولیک رو بخور شبی یدونه.

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤