2777
2789

سلام دوستان ۱۷هفتمه سونوان تی رفتم جنسیتوگف پاهاش بسته اس نمیشه دیدبایدصبرکنی دیروز نوبت دکتر داشتم تومطب دکتر ی سونو برااینکه ببینه بچه مشکلی نداره همیشه خودش میگیره بهش گفتم جنسیت میگین گف باشه میگم ولی اینم گف پاهاشوبسته نمیشه اونجاشودید😐

حالا یه هفته دیگ سونودارم ولی بدجووورکنجکاوم اصلا نمیدونم چراحساس شدم همش ذهنم درگیره 😁

ازنظرحالاتمم بارداری اولم ک دختربودحالت تهوع شدیدداشتم گلاب ب روتون همش بالامیاوردم برااین تاالان هیچ حالتی ندارم 

کلا ذاتا عاشق ترشی ام ولی بیشترزمستونامیخوردم برااین ی چندباردلم ترشی خواست گرفتم خوردم وحس میکنم یکم چیزای شوردوس داشتم شیرینی هم دوست دارم😄البته ازقبلاهم دوست داشتم دوغ ترش وشورهم از قبلادوست داشتم والان دارم چون حالاتمونمیفهمم گفتم ببینم کسی میتونه کمک کنه🤦‍♀️🤦‍♀️

عکستا بذار میگم جنسینش چیه 

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونوان تی رو؟؟

ن عکس خودتا 😂اخه از رو چهره سونگرافیم رد خور نداره

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
دختره عزیزم... بنظر خودت دختره یا پسر؟؟؟ هرچی حس کنی همونه خودت چی دوس دادی باشه؟؟

خودم ک چون اولی دختره دوست دارم این پسرباشه البته همه دوست دارن اگ اولی هرچی بود دومی مخالفش باشه دیگ  از اول حس میکردم پسره مخصوصا دیدم حالت تهوع ندارم ولی کلا پسردوست داشتم بچه اولمم پسردوست داشتم خدا صلاح دیدودختر دادولی اینم اگ پسرباشه ک خوبه دخترم باشه خداروشکر شایدم صلاحمونه

انشاءالله که یه پسملی سالم باشه😍برام دعاکن خواهری نی نیم سالم باشه😢

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘
انشاءالله که یه پسملی سالم باشه😍برام دعاکن خواهری نی نیم سالم باشه😢

میگن زن باردار دعاکنه مستجاب میشه پس برام دعاکن نی نیم بمونه

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘