2777
2789
عنوان

خس خس صدای نوزاد

530 بازدید | 15 پست

دخترم ۱ ماهشه امروز صبح خوب بود اما یدفعه دیدم تو خواب داره خس خس میکنه و وقتب گریه کرد انگار صداش گرفته بود و یک بار هم یه سلفه کوچیک کرد خواهش بگید چیکار کنم یعنی سرما خورده ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم الان خوب شه خیلی استرس گرفتم

نترس عزیزم همه نوزادا اکثرا دارن مال معدشونه کم کم خوب میشن ببرش دکتر شربت میده بهش البته حالا زوده بهش دارو بدی از ۴۰ روزگی ب بعد بهتره

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

اگ بی نیش هم گرفت حالت سرماخوردگی شیرمادریه کم بریزتوبینیش خوب میشه.نگران نباش نوزاداگاهی اینطورمیشن

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

دوست عزیز سلام، وقت بخیر🙋‍♀️🌸

ببخشید وسط تاپیک🙈

من دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و برای تکمیل کار پایان نامه ام به همکاری مادرانی که تازه زایمان کردند، نیاز دارم🙏 اگر هم سوالی داشتید در خدمتم.

متاسفانه به خاطر شرایط کرونا فقط میتونم انلاین نمونه جمع کنم. ممنون میشم ده دقیقه وقت بذارید🌸

📍پژوهش زیر در ارتباط با وضعیت روانشناختی تازه مادرانی است که دو هفته تا سه ماه از زایمان آن ها گذشته باشد. پس فقط در صورتی که دو هفته تا سه ماه از زایمانتان میگذرد، میتوانید آزمون را انجام دهید و یا اگر افرادی با چنین شرایطی میشناسید، ممنون میشوم لینک زیر را برایشان ارسال کنید.(عزیزان لطفا حتمااا نکات انتهای پست را رعایت کنید)

میتوانید از طریق لینک زیر آزمون را شروع کنید.

https://survey.porsline.ir/s/h0k0wyy#?ref=wh

🔴توجه🔴 دوستای گلم لطفا فقططط خانم هایی که تازه زایمان کرده اند (دوهفته تا سه ماه پس از زایمان)، آزمون را انجام دهند.

🔴(لطفااا عزیزانی که قبلا پر کردند مجدد پر نکنند)🔴

🔵خیلی مهمه که پژوهش دقیق باشد پس لطفااا فقططط کسانی که ملاک های فوق را دارند، پرسشنامه را پرکنند.

پیشاپیش از همیاری و همکاریتان کمال تشکر را دارم🌸🙏