2777
2789

سلام گفتم تجربیاتمو باهاتون در میون بزارم

من قدم 178 بود و وزنم 105 کیلو بود 30 کیلو اضافه وزن دشتم

و از بچگی چاق بودم 

همچی از تیر 99 شروع شد 3 ماه مدام رژیم میگرفتم و میشکستم ولی مهر تصمیم خودمو گرفتم چون واقعا دلم یه بدن سالم میخواست و به خاطر چاقی کلی بیماری داشتم

هرگز از نون بربری و لواش و نان های سفید استفاده نکردم و کلا حذفشون  کردم و نان تست سبوس و جو رو جایگزین کردم

چون علاقه زیادی به اب دارم روز 10 لیوان اب مصرف میکردم

و یه نیم ساعت قبل وعده اصلی یه لیوان اب میخوردم

شکر و نمک و دلستر و نوشابه و شیرینی و سس و میان وعده های الکی و فست فود رو کاملا حذف کردم

اول سخت بود ولی عادت کردم بعد 1 ماه

روزی 1 ساعت ورزش هوازی انجام میدادم

و رقص زومبا از نت دانلود میکردم

غذای اصلی هرچیزی هم که بود  یک کفگیر سرخالی میخوردم و

یه بشقاب کوچیک خریدم تا غذا بیشتر به نظر بیاد

چنگال و قاشق کوچیک خریدم تا غذای کمتر رو بیشتر بجوم

میان وعده حتما بخورید ولی سالمشو مثل سالاد و میوه 

همچی جایگزین داشت برام

اگه دلم شیرینی میخواست شکلات تلخ میخوردم

اگه دلم نوشابه میخواست نوشابه زیرو میخریدم

سس رژیمی 0 درصد چربی یا تند بدون چربی

همیشه کالری و چربی محصول روی بسته بندیش رو چک میکردم

سیب زمینی رو تنوری میکردم

ولی اگه یه زمان خیلی دلم مثلا نون خامه ای میخواست یکی میخوردم و هر دو هفته یبار میتونستم یه مقدار درستی از هرچیزی هوس کردم بخورم

در کل رژیمم اینطوری بود که

چیزای ناسالم و چرب رو به مقدار کم میخوردم

چیزای مفید و سالم رو هم سعی میکردم بیشتر مصرف کنم

دتاکس واتر هم خیلی خوب و رژیمیه

الان قدم 178 و وزنم 82 هست که نسبت به قدم 7 کیلو دیگه اضافه وزن دارم

ببخشید اگه رژیمم اشکالاتی داشت ولی روش من این بود دوستان

تبلیغات سایت کمه بنظرتون😑

حمله حمله تیم شیران پرسپولیس ایران از دل از جان یارب هرچی صلاحه واسم رقم بزن💛واس خوشبختیم صلوات میفرستی💙دلم بعد از تماشای چشمای تو یه حسی مثل پر گرفتن گرفت💜ببین واس اینک تو با منی چجوری خداروشکر میکنم💚سلامتی روزی که بیان وسط قر بدین و واسم بخونین امشب تمومعاشقابامامیخونن یکصدا میگن تویی عاشق ترین عروس دنیا😍💜💛

عزیزم عالیه

واقعا بدن هرکس به یه شکلی کم میکنه و یه چیزی روش بیشتر تاثیر داره و خیلی خوبه که تو پیدا کردی راه خودتو

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله دوست عزیزم من چاقیم ژنتیکی بود و خیلی سخت بود ولی شد

سبزیجات کلا سالادت   میوه هات چی بود میشه بنویسی ممنون و نحوه خام یا پختنشونم بگو

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
سبزیجات کلا سالادت   میوه هات چی بود میشه بنویسی ممنون و نحوه خام یا پختنشونم بگو

عزیزم سعی کردم همیشه تنوع داشته باشه میوه هام

بیشتر سیب مصرف کردم و پرتقال و هندونه و گوجه و طالبی و خیار خلاصه میوه هرچی دستم بیاد میخورم

سبزیجات کلم بروکلی و کرفس عالین بد مزن ولی عادت میکنی من کلم بروکلی رو میذاشتم تو بخار پز 10 دقیقه بخار پز بشه کرفسم هفته ای دو بار میان وعده خام میخوردم سبزی خوردن هم همیشه کنار بشقابم هست

از کدو تنبل غافل نشدم و بخار پز میخوردم هر هفته

3 بار در هفته صبونه تخم مرغ ابپز میخوردم

سالاد معمولا کاهو و گوجه و خیار بدون  سس میخوردم خیلی سیر میکنه

و  کلم قرمز هم عالیه

سالاد معمولا کاهو و گوجه و خیار بدون  سس میخوردم خیلی سیر میکنه و  کلم قرمز هم عالیه

مرسی سبزیجات سردی دارن صبح ها حتما ده تا دونه اسفند یا روی پنیر صبحانت یکم سیاه دونخ بریز و گردو بخور طبع سردی غالب نشه من پلی کیستیک دیر وزن کم میکنم ماهی بزور دو کیلو 

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه