2777
2789
عنوان

هدیه بدنیا اومدن برادرزادم + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2114 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمه به تو میگن نه به عمه های بچه ی من که حتی زایمان کردم خونه ام نیومدن  دمت گرم اسی 😍🥰❤️

چه در دل من ... چه در سر تو ...                                         من از تو رسیدم به باور تو   [(تو بودی و من )]

اره عالیه عزیزم،برادرزاده منم چندروز دیگه ب سلامتی دنیا میاد بچه اولشه شوهرم میگه ۱۰۰تومن پول بدیم ب نظر من کمه ،البته منم۵سال پیش زایمان کردم بچه اولم بود همین داداشم تو عقدبودن برای دختر من ی حوله تن پوش اورد

دردو بلات بخوره تو سر عمه بچه تو راهیم 

ک‌ نه حالمو پرسیدن نه هیچی ، تازه اولین نوه هستش ، خیلی راحت هم منتظر سقط و نابودیش بودن

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
ديگه داداش ندارى بياد منو بگيره؟؟🥺🥺🥺😂😂😂😂من قول ميدم هررر سال واست برادرزاده بيارم😂😂😂

🤣🤣🤣 نه بخدا همین یه دونه داداششو دارم 

آرام باش ، آنجا که دگر راهی نیست ، خدا راه میگشاید

میشه منو هم ب برادرزاده خوندگی قول کنی؟🥺😂😂❤

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖